Keystone logo
Vrije Universiteit Amsterdam

Vrije Universiteit Amsterdam

Vrije Universiteit Amsterdam

Välkommen till <span translate="no">Vrije Universiteit Amsterdam</span>

För mer information om våra (kommande) öppetdagar och webbseminarier vänligen besök oss

Campus funktioner

Lätt tillgänglig

Vrije Universiteit Amsterdam är lättillgängligt med kollektivtrafik. Flygplatsen Schiphol ligger bara åtta minuter bort med tåg. Amsterdam Zuid Station ligger inom gångavstånd från VU University Amsterdam. Det finns också en snabb spårvagnsförbindelse till Amsterdams centralstation eller Amsterdam Sloterdijk Station, med en restid på bara sexton minuter. VU Amsterdam är också lätt att nå med bil, eftersom det ligger nära Amsterdams orbitalmotorväg.

Universitetscampus

Nästan alla våra studenter, personal och program finns på campus: ett enda byggnadskomplex i affärsdistriktet i Amsterdam. Under dina studier är det därför mycket lätt att bekanta dig med andra discipliner.

  Visumkrav

  VU International Office Services

  • Visum/uppehållstillstånd
   Ta reda på om du behöver visum/uppehållstillstånd och hur detta kommer att ordnas.
  • boende
   Information om boende på VU Amsterdam .
  • Anmälan hos kommunen
   När du har anlänt till Nederländerna måste du registrera dig hos kommunen. Ta reda på vad du behöver göra.
  • Introduktionsaktiviteter
   Efter din ankomst kommer många introduktionsaktiviteter att äga rum på VU Amsterdam .
  • Unibuddy
   Nyfiken på studentlivet på VU Amsterdam ? Klicka här för att fråga våra internationella studentambassadörer.

  Stipendier och finansiering

  Stipendier

  Med vårt eget stipendium, VU Fellowship Program (VUFP), erbjuder vi högmotiverade studenter med utmärkta studieresultat den unika möjligheten att ta en masterexamen med ekonomiskt stöd från universitetet. VUFP-stipendiet är ett befrielse från undervisningsavgiften. Holland Scholarship Program (HSP) är avsett för studenter utanför Europeiska ekonomiska samarbetsområdet (EES) som vill följa ett masterprogram i Nederländerna. VU Amsterdam omfattar mångfald som en berikning av vår undervisning, forskning och vårt bidrag till samhället. Detta stipendium är specifikt avsett för utmärkta studenter som bidrar till mångfalden på vårt campus. Som internationell student som planerar att studera vid VU Amsterdam kan du ansöka om en mängd olika stipendier och stipendier. Detaljerad information om stipendier och deadlines finns på WWW.VU.NL/SCHOLARSHIPS ELLER WWW.GRANTFINDER.NL.

  VU Fellowship Program

  VU Fellowship Program (VUFP) erbjuder begåvade blivande studenter den unika möjligheten att ta en examen i ett urval av masterprogram vid VU University.

  Campusliv och faciliteter

  Som student vid VU Amsterdam kommer du att ha ett brett utbud av faciliteter till ditt förfogande. Du kommer att ha tillgång till omfattande bibliotek, ett universitetsomfattande trådlöst nätverk och många datorer och läsrum. Universitetets sportcenter erbjuder mer än 35 olika sporter och kulturcentret Griffioen anordnar en mängd olika kurser inom konst samt andra kulturaktiviteter. Dessutom visar VU, i samarbete med en lokal biograf, de senaste internationellt prisbelönta filmerna i huvudbyggnaden.

  Amsterdam är en av de mest mångkulturella städerna i världen, med 180 olika nationaliteter och där engelska talas flitigt. På VU Amsterdam arbetar och studerar 84 nationaliteter nära tillsammans, vilket skapar en internationell och dynamisk akademisk gemenskap. Nyfiken på vardagen i Amsterdam, från campus till vad som händer i hela staden? Vill du veta hur det holländska utbildningssystemet skiljer sig från ditt eget? Fråga en av deras studentambassadörer. De skulle älska att svara på dina frågor genom att dela med sig av sina personliga erfarenheter av att bo och studera vid VU Amsterdam .

  Antagningskrav för programmet

  Visa ditt engagemang och din vilja att lyckas i handelshögskolan genom att ta GMAT-provet – det mest använda provet för antagning som mäter ditt kritiska tänkande och resonemang.

  Ladda ner GMAT-miniquizet för att få en smak av frågorna du hittar i provet.

  Platser

  • Amsterdam

   Main building Vrije Universiteit Amsterdam De Boelelaan 1105 , 1081 HV, Amsterdam

  Frågor