Keystone logo
Vietnam National University, Hanoi - International School

Vietnam National University, Hanoi - International School

Vietnam National University, Hanoi - International School

Introduktion

Landets ledande universitet

Vietnam National University, Hanoi (VNU) är det första moderna universitetet som någonsin etablerats i landet och ett av de två nationella universiteten i Vietnam. Först grundades som University of Indochina 1906, VNU har genomgått olika utvecklingsstadier för att bli det största omfattande högre utbildnings- och forskningscentret i Vietnam. Varje år producerar VNU mer än 5 000 kandidater, 2 400 magister och 200 läkare som tar examen från över 110 grundutbildningar, 121 masterprogram och 112 doktorandprogram inom naturvetenskap, teknik, ekonomi, samhällsvetenskap och humaniora, utbildning och utländska studier, etc. .

Vietnam National University, Hanoi har en särskild position i Vietnams högre utbildningssystem med sin höga autonomi i organisationen, enligt en särskild förordning som promulgerats av premiärministern.

124329_Rankings.jpg

En internationell hub under VNU för studenter och stipendier

International School - Vietnam National University, Hanoi (VNU-IS), som grundades i juli 2002, är en av de första institutionerna för högre utbildning som erbjuder gemensamma internationella utbildningsprogram.

Sedan grundandet har VNU-IS registrerat en anmärkningsvärd utveckling i både utbildningens omfattning och kvalitet. Skolan organiserar för närvarande 8 heltidsstuderande program (inklusive 5 program med examen som tilldelats av VNU och 3 program med examen som tilldelats av utländska universitet), och 5 gemensamma internationella forskarutbildningar genomförda på engelska.

Akademiska program på VNU-IS är utformade för att studenter ska nå sin fulla potential och därmed lyckas i den verkliga världen. Med ett partnerskap med mer än 40 universitet över hela världen har VNU-IS bred erfarenhet av att ta emot internationella gästprofessorer och utomeuropeiska studenter från Europa, Amerika, Afrika och Asien samt att bygga en internationell miljö. Vår gemenskap av professorer och studenter består av en rik blandning av kulturer. Denna mångfald tillför livskraft och djup, ny förståelse och brett perspektiv till vår miljö. Medelstora klasser på VNUIS säkerställer också en vänlig atmosfär och en mycket personlig stödnivå för studenter.

162387_DSC_04831.jpg

162384_vnuis-001.jpg

148184_DPT0186611.jpg

162381_SVtotnghiep.jpg

162385_69614181_3158301240865584_8925509706915512320_o.jpg

162386_DPT04747-22.jpg

Varför välja VNU - IS

Utbildning av hög kvalitet

På VNU - IS strävar vi efter att ge studenterna den mest omfattande utbildningen såväl som praktiska erfarenheter för att utvidga deras utbud av färdigheter och färdigheter. Dessutom åtar VNU-IS att erbjuda studenterna möjlighet att upptäcka och bevisa sig inom området akademisk forskning, med stöd av expertledare som introducerar dem den bästa metoden för att närma sig och utveckla för att vetenskapligt kunna genomföra de mest varierande och engagerande studierna.

Utmärkta supporttjänster för internationella studenter

VNU-IS försöker alltid se till att internationella studenter har de bästa möjliga inlärningsupplevelserna. Tillgängliga tjänster som erbjuds internationella studenter inkluderar visumansökan, boendearrangemang samt detaljerad vägledning om hur man anpassar sig till en helt ny miljö. Dessutom väntar psykologiska rådgivningstjänster, karriärinriktning, mjuk kompetensutveckling, internationella utbytesprogram och mångfald av aktiviteter!

Ett brett utbud av fritidsaktiviteter och en vänlig miljö

I VNU-IS kan du driva dina egna personliga intressen, knyta en livslång vänskap och njuta av spänningen i universitetslivet i en så snabb tusenårig stad där det gamla och moderna Vietnam möts. VNU-IS har för närvarande 10 olika studentklubbar så att du fritt kan gå med i den som passar dig bäst medan engelsktalande miljö här hjälper dig att känna dig som hemma.

Platser

 • Hanoi

  C & E Building, Hacinco Student village, no.79 Nguy Nhu Kon Tum street, , Hanoi

  • Hanoi

   G7 & G8 Building, 144 Xuan Thuy street, 100000, Hanoi

   • Hanoi

    Kieu Mai street, Phuc Dien Ward, , Hanoi

    Frågor