Keystone logo
Vatel Rwanda

Vatel Rwanda

Vatel Rwanda

Introduktion

Studenter vid Vatel i Rwanda tar examen med en prestigefylld internationellt erkänd examen som ger dem ett brett utbud av spännande karriärmöjligheter i den internationella gästfrihetsindustrin i hela Afrika, Asien, Amerika och Europa. Vatels innovativa tillvägagångssätt utrustar dem med kunskap och färdigheter att utföra i höga roller efter avslutad studier genom att tillhandahålla praktiska träningsövningar och industriella placeringar under hela det treåriga utbildningsprogrammet.

Studera i Kigali, Rwanda

Rwanda ligger i hjärtat av den östliga och centralafrikanska regionen. På grund av landets progressiva styrning och affärsvänliga investeringsklimat har Rwanda registrerat enorma framsteg under de senaste 20 åren. Rwanda är idag rankat bland de tio snabbast växande ekonomierna i världen.

Huvudstaden Kigali betraktas som en av de vackraste städerna i Afrika. Kigali ligger mitt i svagt böljande kullar, med välskötta gräsmattor och immaculerade, palmfodrade vägar, och har också ett rykte för att vara bland de renaste och grönaste städerna i världen.

Denna unga och dynamiska stad blir snabbt ett nav för affärsresenärer och är värd för stora konferenser, konferenser och utställningar. Det vänder sig också till avancerade ekoturismresande som anländer till staden innan de ansluter till nationalparkerna i andra delar av landet.

Kigali har en stor studentpopulation och är en idealisk plats att bo och studera med sin rena, säkra och ordnade miljö.

Rwanda är en attraktiv destination för ekoturism och rankas som det tredje grönaste landet i världen av World Travel Guide. Landets rika biologiska mångfald inkluderar majestätiska bergsgorillaer i norr, mäktiga lejon, ståtliga elefanter och graciösa giraff i öst, Afrikas äldsta regnskogar och panoramateplantager i söder samt pittoreska stränder längs det vackra turkosa vattnet i sjön Kivu i väster .

126645_shutterstock_441108568.jpg

Vater, ett globalt nätverk av skolor för skötsel och gästvänlighet

Vatel har 50 skolor för gästfrihet som ligger i Europa, i Amerika, i Asien och i Afrika. De delar samma uppdrag: att förbereda de yngre generationerna för att bygga upp sina yrkesmässiga framtider i den internationella branschen för gästfrihet och turism.

Vatel har beslutat att:

 • Lär ut ledningstekniker baserade på två århundraden av historia i gästfrihetsbranschen, baserad på högkvalitativa tjänster och kundnöjdhet. Detta inkluderar alla kulturella aspekter av klienter, från det land där hotellet ligger till den personal som arbetar i det.
 • Förmedla den franska gästfrihetskonsten, erkänd över hela världen som ett tecken på kvalitet, god smak och excellens.
 • Lär dig franska i alla icke-fransktalande länder där vår grupp är verksam.

Vi har nu 35 000 studenter som arbetar över hela världen och som är stolta över att kalla sig Vateliens och att arbeta i de vackraste hotellen på jorden.

Vatel går internationellt

I början av 2000-talet, 20 år efter att den första Vatel-skolan öppnades i Frankrike, var alla internationella utvecklingsfaktorer redo att gå: vårt utbildningskoncept, baserat på den progressiva och kontrollerade blandningen av teori och yrkeserfarenhet, har bevisats; det är hållbart och redo att rullas ut utomlands. Sedan den tiden har nya campus öppnats i Europa, Asien, Amerika och Afrika.

Nätverket för Vatel-skolor, som ligger på fyra kontinenter, utgör den 1: a Worldwide Business School Group in Hospitality and Tourism Management, som väljs av proffs som den bästa Hospitality Management School.

Vatelånden, livslånga värden

Vatels framgång bygger på fem pelare. Över hela världen har våra fakultetsmedlemmar lärt sig att:

 • har djupa band med sina studenter.
 • skapa dynamiska inlärningsvillkor.
 • förmedla deras kunskap och kunskap.
 • introducera begreppet korrekt uppförande i alla situationer.
 • ha nära relationer med proffs som arbetar i hotell- och turismledningsställningar

Vatel Groups undervisningsteam består lika av professorer från universitet och yrkesverksamma som har gett sitt namn på sina områden.

Platser

 • Kigali City

  KN 29 Street,16, , Kigali City

Frågor