Keystone logo
Vatel Hotel School Thailand International Hospitality industry

Vatel Hotel School Thailand International Hospitality industry

Vatel Hotel School Thailand International Hospitality industry

Introduktion

Öppna dig själv för världen och syftar till framgång!

I Thailand samarbetar Vatel med Silpakorn University, ett av Thailands äldsta och mest prestigefyllda universitet. Silpakorn University International College grundades vid Silpakorn University 2003 för att ge studenterna lämpliga yrkeskunskaper som är nödvändiga för att klara de dynamiska sysselsättningskraven i det moderna samhället och därmed öka studenternas möjligheter till framgång vid examen.

119376_119351_3.jpg

Detta internationella dubbelstudieprogram ger studenterna möjlighet att få en större förståelse för tvärkulturella förvaltningsfrågor inom ett globalt arbetssätt genom:

Lektionerna undervisas på engelska | Dedikerade professionella utbildningsanläggningar på campus (Vatel Restaurant och Café, demonstrationskök, bar, rumavdelning) | Internationella praktikplatser i Frankrike för att bygga yrkeserfarenhet | Möjlighet att delta i Marco Polo-studentutbytesprogrammet.

Kurser som undervisas har rätt balans mellan akademisk teori och yrkesutövning .

För den teoretiska aspekten studerar studenter ledningstekniker, administration, ekonomi, marknadsföring och mänskliga resurser.

Studenter måste också kunna kontrollera vad de har lärt sig genom praktisk erfarenhet, och det är här de professionella utbildningsstrukturerna finns för utbildningar för kök, mat och dryck, hushållning och front office.

För att validera denna erfarenhet genomför studenter obligatoriska praktikplatser vid en av Vatels partnerhotellkedjor över hela världen.

Praktiska applikationsstrukturer för praktisk träning i hotellhanteringsjobb.

Vatel Thailand har två utbildningsställen på skolan för studenter för att få verklig operationell erfarenhet under överinseende av branschpersonal inklusive 2 kök och ett annat konditorivaror:

Vatel Restaurant (50 platser)
Öppet 11.30 - 14.30 måndag - fredag

Cafe Vatel (80 platser)
Öppet 7.30 - 15.00 måndag - fredag

119377_119349_1.jpg

Varför studera med Vatel?

Med en kandidatexamen i internationell hotellledning är du kvalificerad att inneha operativa ledningspositioner inom den internationella hotell- och turistnäringen. Under studierna studerade Vatel:

  • förvärva professionell, juridisk, ekonomisk och grundläggande språklig kunskap för sitt område;
  • lära sig ledningstekniker och teamledande färdigheter.

Dessa framtida chefer i den internationella gästfrihetsindustrin hanterar konkreta och operativa professionella verkligheter genom hela läroplanen:

  • De har riktiga kunder på Vatels café och restaurang under sina praktiska applikationsveckor, äldre studenter hanterar yngre: de arbetar alla i verkliga förvaltningsförhållanden.
  • De perfekt sin kompetens på praktik varje år på 4/5-stjärniga hotell, inklusive en internationell praktik på tredje året på platser som Frankrike.
  • Deras kurser ges av professorer såväl som proffs inom gästfrihets- och turistnäringen.

Möjlighet att delta i det prisbelönta Marco Polo Student Exchange-programmet vid andra Vatel-skolor.

Studera i Thailand

Thailand är känt för sin varma gästfrihet (Land of Smiles) och har blivit en av världens bästa turistdestinationer, vilket gör det till en idealisk plats att studera i. Vatel samarbetar med Silpakorn University, ett av Thailands äldsta och mest prestigefyllda universitet beläget i centrala Bangkok.

Platser

  • Bangkok

    72, CAT Telecom Building, Charoen Krung Road, Si Phraya, Bangrak,, 10500, Bangkok

Frågor