Keystone logo
Vatel Argentina

Vatel Argentina

Vatel Argentina

Introduktion

En International Hotel Training School

Vatel-huvudkvarteret ligger på Paraguaygatan 1867, meter från den emblematiska Santa Fe-avenyn och Rodriguez Peña-torget, i mitten av turist- och kulturaktiviteterna i den argentinska huvudstaden och erbjuder ett brett utbud av åtkomst genom av tunnelbana, buss- och tågnätverk.

119098_foto-ba-1-rtivut.jpg

Buenos Aires är den ekonomiska, kulturella och politiska huvudstaden i den argentinska republiken

Det är erkänt världen över som kulturhuvudstaden i Latinamerika med ett brett erbjudande för alla smaker. Det är också staden som får det största antalet utländska studenter som uppskattas till 25 000.

Huvudstaden har cirka 3 miljoner invånare medan Greater Buenos Aires har 12 miljoner invånare och ett unikt hotellerbjudande på kontinenten med närvaro av de viktigaste internationella kedjorna och med hotell som är erkända regionalt och världen över.

I genomsnitt är 30% av våra studenter av utländskt ursprung, från mer än 15 olika länder.

119099_foto-ba-2-gwse6w.jpg

Lärarpersonalen bildas av kända proffs från den argentinska hotellbranschen som inte bara tillhandahåller teoretisk kunskap till studenter utan också erfarenhetskunnande som uppnås tack vare deras omfattande yrkeskarriär.

Det är också viktigt att understryka att vi i Vatel främjar en mycket viktig kognitiv utbildning för den personliga och professionella utvecklingen av studenter, varför färdigheter som respekt, disciplin, veta hur man ska vara och vara och personlig presentation.

Internationalisering är en grundläggande punkt i bildandet av Vatel. Marco Polo-programmet, Bästa innovation i ett akademiskt program, gör det möjligt för Vatel Buenos Aires-studenter att studera sitt andra år vid ett annat Vatel-institut i världen. De är också en del av ett nätverk som inte slutar växa, för närvarande har Vatel-nätverket 9 000 studenter och 35 000 kandidater i kontakt tack vare VatelAlumni-portalen

Med en mycket konkurrenskraftig och aktuell akademisk plan erbjuder Vatel Argentina en dubbel argentinsk / fransk examen som garanterar en snabb professionell insättning:

  • Högre examen i International Hotel Administration - MEC Argentina
  • Kandidatexamen i International Hotel Management - Frankrike

Vårt uppdrag: Förbered unga människor att utvecklas i den internationella gästfriheten

Hur utbildar de nya generationerna för att öppna sig för världen och lyckas med sin hotellkarriär inom gästfrihet, turism och lyxindustri?

Vatel, ett världsledande undervisningskoncept sedan skapandet för 35 år sedan

I Vatel förbereder vi framtida chefer för det internationella hotellet och turismen.

Med mer än 35 års erfarenhet får Vatel-campus i världen 7 000 studenter som studerar internationella hotell med samma filosofi baserat på att använda på hotell det de lär sig i klassrummet.

Studera hotell: framgången för de 29 000 akademiker som vi kallar Vatéliens demonstreras av deras arbetsutveckling i världens mest prestigefyllda hotell. Årlig statistik visar att 80% av dem kommer att arbeta i den internationella hotellbranschen som generaldirektör för hotell- eller hotellkedjor, operativ chef, avdelningschef, kommersiell och försäljningschef, marknadsföring, personalresurser, ekonomichef, Avdelningschefer, mottagning, mat och dryck, PR, evenemangsorganisation ... De återstående 20% kommer att utvecklas inom andra verksamhetssektorer som lyxindustrin som söker denna examenprofil.

Alla utgör ett dynamiskt, solidt och mycket användbart nätverk både för den studerande som söker en praktikplats och för den nyutbildade som söker ett jobb i ett land eller i en vald stad.

Som världens första utbildningsgrupp inom hotell- och turismadministration erbjuder Vatel idag alla förutsättningar för att öppna dig för världen och lyckas i din yrkeskarriär.

Platser

  • 1867, 1121

    Paraguay,1867, C1121, 1867, 1121

Frågor