Keystone logo
Vassar College

Vassar College

Vassar College

Introduktion

Vassar College grundades 1861 och är ett mycket selektivt bostadshögskola. Vassar är konsekvent rankad bland de främsta högskolorna för fri konst i landet och är känt för banbrytande prestationer inom utbildning, för sin långa historia av läroplaner och för skönheten i sitt campus.

Uppdraget för Vassar College är att göra tillgängligheten "medel för en grundlig, välproportionerad och liberal utbildning" som inspirerar varje individ att leva ett målmedvetet liv. Högskolan möjliggör en utbildning som främjar analytiskt, informerat och oberoende tänkande och sund bedömning; uppmuntrar artikulerat uttryck; och vårdar intellektuell nyfikenhet, kreativitet, respektfull debatt och engagerat medborgarskap.

Vassar stöder en hög nivå av engagemang för undervisning och lärande, stipendier och konstnärlig strävan; en bred och djup läroplan och ett bostadsområde som främjar en lärande gemenskap. Vassar grundades 1861 för att ge kvinnor en utbildning som en gång endast är tillgänglig för män och är nu öppen för alla och strävar efter att sträva efter mångfald, inkludering och rättvisa som väsentliga komponenter i en rik intellektuell och kulturell miljö där alla medlemmar, inklusive de från underrepresenterade och marginaliserade grupper värderas och bemyndigas att trivas.

English Language Requirements

Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.

Platser

  • Poughkeepsie

    Raymond Avenue,124, 12604, Poughkeepsie

    Frågor