Keystone logo
Valdosta State University

Valdosta State University

Valdosta State University

Introduktion

Välkommen till Valdosta State, ett omfattande universitet - vilket innebär att vi erbjuder associerade, kandidatexamen, doktorsexamen och doktorsexamen - som tjänar hjärtat av Sydgeorgien i en av dess största städer.

Vi älskar palmer, levande ekar, fontäner och soliga dagar på frontgräsmattan. Våra studenter älskar praktisk erfarenhet, individuell fakultetsinteraktion och unika upplevelser som grundforskning i Florida Keys. Valdosta State University bara femton minuter ovanför Florida-linjen, och erbjuder undervisning i staten för invånare i Florida, liksom South Carolina, Alabama och Tennessee.

Valdosta State erbjuder det bästa från två världar - de omfattande akademiska, kulturella och sociala möjligheterna för ett större universitet och små klasser och nära personlig uppmärksamhet som finns vid mindre institutioner.

English Language Requirements

Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.

Platser

  • Valdosta

    North Patterson Street,1500, 31698, Valdosta

    Frågor