Keystone logo
University of Wisconsin-Madison

University of Wisconsin-Madison

University of Wisconsin-Madison

Introduktion

University of Wisconsin-Madison är ett nationellt kraftverk när det gäller språkutbildning och forskning. Universitetet erbjuder regelbundet undervisning på över 60 språk under året, inklusive 45+ språk som regelbundet undervisas under läsåret och ytterligare 20+ språk som undervisas på sommaren genom Wisconsin Intensive Summer Language Institutes.

Studiet av språk är en nyckelkomponent i Wisconsin Experience och förbereder University of Wisconsin-Madison-studenter för att bli framstående ledare som är engagerade lokalt, nationellt och globalt. Faktum är att University of Wisconsin-Madison har fler studenter som har ett annat språk än engelska än något annat universitet i USA, när man tar hänsyn till första och andra maj.

Vår dedikerade fakultet vid University of Wisconsin-Madison-avdelningar för språk, litteratur, lingvistik och kulturer, och ansluten till universitetets centra för internationella studier och områdestudier, är världsberömda forskare med forskningsexpertis som spänner över hela världen.

Platser

  • Madison

    Madison, Amerikas förenta stater

    Frågor