Keystone logo
UWE Bristol BA (Hons) i affärs- och evenemangshantering
UWE Bristol

BA (Hons) i affärs- och evenemangshantering

Bristol, Storbritannien

3 Years

Engelsk

Heltid

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 15 250 / per year *

På Campus

* hemstuderande per år: £9250 | internationella studenter per år: £15250

Introduktion

Bli involverad i projekt och aktiviteter med våra partners Macmillan Cancer Care, Glastonbury Festival och vårt utställnings- och konferenscenter.

Varför studera affärs- och evenemangshantering?

Evenemangsbranschen har haft en betydande tillväxt och är nu värd £42.3 miljarder bara i Storbritannien. Det erbjuder olika och spännande karriärmöjligheter runt om i världen.

Händelser spelar en viktig roll för ekonomisk utveckling och socialt välbefinnande och kan bidra till att uppnå andra affärsmål som samhällets sammanhållning.

Varför UWE Bristol?

BA (Hons) Business and Events Management samlar UWE Bristolsin erkända expertis inom evenemangsstudier och företagsledning. Det är perfekt oavsett om du vill specialisera dig på evenemangsverksamhet, eller evenemang i affärer.

Studera de viktigaste disciplinerna och verksamhetsområdena tillsammans med specialmoduler om händelsehanteringsfunktioner, processer och värderingar. Planera händelser från början till stängning och utvärdering. Utforska områden i branschen inklusive konserter och festivaler, konferenser och möten, sportevenemang, bröllop och fester.

Bristol är en naturlig plats att studera evenemang, med en blomstrande besökarekonomi och många företag som är involverade i evenemangs- och festivalhantering. Att engagera sig i det lokala området är en integrerad del av lärandet, undervisnings- och bedömningsprogrammet.

Evenemangsorganisationer, leverantörer och arenor ger gästsamtal, placeringar, volontärarbete och praktikplatser. Ett valfritt placeringsår låter dig bygga kontakter och erfarenheter, och du får en smak av att köra ditt eget evenemang i ett samarbetsprojekt under ditt sista år.

Var kan det ta mig?

Karriäralternativen är olika och inkluderar projektledare för evenemang, kontraktschef, evenemangsmarknadschef och evenemangsupplevelsechef. Vissa akademiker använder sina affärs- och ledningsfärdigheter för att starta egna evenemangsföretag.

En solid grund inom företag och ledning säkerställer att du har ett brett utbud av karriärvägar att välja mellan, och en kompetensuppsättning som är relevant för många andra karriärer.

Programresultat

Läroplan

Antagningar

Stipendier och finansiering

Faciliteter

Om skolan

Frågor