Keystone logo
© Eva Dang
UWE Bristol

UWE Bristol

UWE Bristol

Introduktion

På gerUWE Bristol vi dig möjlighet att göra ett val. Att välja ett universitet som utmanar sig lika mycket som du. Att välja en passion som ger dig syfte. Att välja en gemenskap som leder vägen, uppmuntrar dig att ifrågasätta allt, och att bli det bästa du kan vara.

Förändra världen

PåUWE Bristol, vi fokuserar på att lösa framtida globala utmaningar genom enastående lärande, världsledande forskning och en företagskultur.

Här, vi ger våra elever möjlighet att göra ett val. Att välja ett universitet som driver sig lika mycket som det driver dem. Att välja en gemenskap av ursprungliga tänkare - bryta nya gränser och leda vägen.

Från våra företagsstödprogram till branschmästarkurser. Professionell mentorskap till företagsinkubatorer. Världsledande forskningsanläggningar för möjligheter till arbetslivserfarenhet över hela världen. Vi ger våra elever de verktyg de behöver för att agera på sina idéer och få dem att hända.

Var och en av våra banbrytande kurser har skapats i samarbete med branschpersonal. Och över 150 kommer med professionell ackreditering från branschorgan. Tillsammans med undervisning i världsklass, de är utformade för att förse eleverna med de mest efterfrågade färdigheterna, och den typ av tankesätt som arbetsgivare vill ha och behöver. Så att när du examen frånUWE Bristol, du är redo att ta dig an världen.

Vårt tankesätt

Vi tror att det bara är när du frågar ”vad händer om?” att du upptäcker ”varför inte?”. Det är därför vi inte är rädda för att ställa svåra frågor - och ta itu med de stora frågorna direkt. Det är vårt sätt att fortsätta göra en verklig skillnad i hur vi lär oss, analyserar och bidrar till den värld vi lever i.

Våra värderingar

Ambitiös

Vi är inte rädda för att forma, utmana och ta itu med de stora frågorna, att ta initiativ och bana väg.

Inkluderande

Vi skaparUWE Bristol en stödjande och inspirerande plats att lära och arbeta - någonstans där mångfald av erfarenhet och perspektiv uppmuntras, och lärande och forskning delas och är tillgängliga.

Innovativ

Vi skapar nya möjligheter för de människor som arbetar och studerar hos oss. Vi omfamnar olika idéer och banar väg för nya och hållbara sätt att göra saker.

Samverkande

Vi har starka kontakter lokalt och globalt. Vi hjälper människor och organisationer att vara så bra de kan, bygga förtroende i hela vårt universitetssamhälle och bortom.

Företagsam

Vi skapar en törst efter ny kunskap, dess skapande och tillämpning, ge våra studenter och personal möjlighet att visa en kreativ frågeställning, ett ”kan-göra” förtroende, och förmågan att navigera i osäkerhet.

Campus funktioner

  Platser

  • Bristol

   University of the West of England Frenchay Campus Coldharbour Lane, , Bristol

  • Stapleton

   Blackberry Hill, BS16 1DD, Stapleton

   • Bristol

    UWE Bristol City Campus, , Bristol

    Frågor