Keystone logo
UTSA - The University of Texas at San Antonio

UTSA - The University of Texas at San Antonio

UTSA - The University of Texas at San Antonio

Introduktion

University of Texas i San Antonio är en multikulturell institution för upptäcktsföretag med mer än 34 000 studenter. Det är det största universitetet i huvudstadsregionen San Antonio med fyra campus över hela staden.

University of Texas i San Antonio ägnar sig åt kunskapsutveckling genom forskning och upptäckt, undervisning och lärande, samhällsengagemang och offentlig service. Som en institution för tillgång och excellens omfattar University of Texas i San Antonio multikulturella traditioner och fungerar som ett centrum för intellektuella och kreativa resurser samt en katalysator för socioekonomisk utveckling och kommersialisering av immateriell egendom - för Texas, nationen och världen .

University of Texas i San Antonio, en latinamerikansk serveringsinstitution belägen i en global stad som har varit en korsning mellan folk och kulturer i århundraden, värdesätter mångfald och inkludering i alla aspekter av universitetets liv. Som en institution som uttryckligen grundades för att främja utbildningen av mexikanska amerikaner och andra undermåliga samhällen, har vårt universitet åtagit sig att avsluta generationer av diskriminering och orättvisa. University of Texas i San Antonio, ett ledande offentligt forskningsuniversitet, främjar akademisk spetskompetens genom en gemenskap av dialog, upptäckt och innovation som omfattar varje rösts unika egenskaper.

Platser

  • San Antonio

    UTSA Circle,1, 78249, San Antonio

    Frågor