Keystone logo
University of Wisconsin Eau Claire

University of Wisconsin Eau Claire

University of Wisconsin Eau Claire

Introduktion

University of Wisconsin-Eau Claire rankas konsekvent bland de 10 bästa offentliga mellanvästernuniversiteten och erkänns nationellt för högkvalitativa akademiker och hög avkastning på investeringarna. Bland våra led är berömda forskare och prisvinnare, människor som brinner för sina intellektuella sysslor, kritiska tänkare och innovatörer som är djupt engagerade i att interagera med och förbättra världen omkring oss.

Vårt campus ger en vacker miljö för boende och lärande. Vår fakultet och personal ger instruktion, inspiration och den typ av utmaning som gör en utbildning extraordinär. Ett sekel av skickliga Blugolds runt om i världen ger bevis för att liv förändras och meningsfulla karriärer startas här.

Vi viker oss inte från att driva gränser. Vid University of Wisconsin -Eau Claire skriver vi om det skrivna, uppnår det otänkbara och uppfinner det otänkbara. Vi tror att ett öppet sinne inte bara öppnar dörrar utan låser upp briljans och transformation. Kärnan i varje Blugold är medkänsla. Och när vi anammar våra skillnader, ändrar vårt perspektiv och arbetar som ett team är vi en kraft att räkna med - allt är möjligt.

English Language Requirements

Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.

Platser

  • Eau Claire

    Garfield Avenue,105, 54701, Eau Claire

    Frågor