Keystone logo
University of the East (Universidad del Este (UDE)) Examen i arbetarskydd, hygien och miljökontroll
University of the East (Universidad del Este (UDE))

Examen i arbetarskydd, hygien och miljökontroll

La Plata, Argentina

Request duration

Spanska

Request pace

Request application deadline

Feb 2024

Request tuition fees

Distansutbildning

Stipendier

Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier

Introduktion

Utbildningen i arbetarskydd, hygien och miljöstyrning vid UDE utbildar universitetsutbildade med kunskap och experimentell praxis för att möta yrkesaktivitet i alla dess aspekter och i dess olika tillämpningar, industrimiljöer och anläggningar.

Det är en uppdaterad karriär som tog hänsyn till den ständiga utvecklingen av teknik och produktionssystem för att utforma dess utbildning. Detta är anledningen till att man med detta förslag söker anpassa kandidatexamen i arbetarskydd, hygien och miljökontroll till dagens behov.

UDE: s karriär förutsätter en nödvändig omfattande utbildning av yrkesverksamma som kan utföra funktioner både inom riskbedömning och analyshantering, samt i utveckling och genomförande av förebyggande och lindrande tekniker för de olika tekniska och miljömässiga hot.

Mer specifikt, i vårt universitet utbildar denna karriär yrkesverksamma som kan implementera, utvärdera, organisera och genomföra hygien-, säkerhets- och arbetsmiljösystem, tillämpa olika tekniker, personal, material, utrustning, maskiner. och anläggningar, för att minska skador på arbetstagarnas hälsa och ekonomiska förluster som härrör från arbetsplatsolyckor, yrkessjukdomar och miljöskador.

Om skolan

Frågor

Liknande kurser

  • BS i arbetarskydd
    • Fairmont, Amerikas förenta stater
  • Kandidatexamen i arbetarskydd, hälsa och miljö
    • Hammond, Amerikas förenta stater
  • Environment and Workplace Prevention Techniques
    • Siena, Italien