Keystone logo
University of the East (Universidad del Este (UDE))

University of the East (Universidad del Este (UDE))

University of the East (Universidad del Este (UDE))

Introduktion

Universidad del Este föddes i ett nytt nationellt, regionalt och världssammanhang, förutsatt att det i historiens ögonblick måste resa med ansvar och det fasta åtagandet att tolka, delta och bidra till detta sammanhang.

Kvaliteten i vårt universitet upprätthålls i det permanenta sökandet efter högsta kvalitet, bevarandet av den institutionella identiteten, processernas relevans och den kontinuerliga interna och externa utvärderingen, baserat på den nödvändiga förståelsen av miljön där den infogas.

En vetenskaplig och forskningsmiljö, ett utrymme för utbildningstjänster och kontinuerlig utbildning.

Vårt universitet är engagerat i kvaliteten på undervisningen, forskningens excellens och stöd för meriter, förmåga och jämlikhet.

Underlätta och främja tillgång till högkvalitativt informationsmaterial för läsning, konsultation och studier samt permanent orientering, vägledning och ständigt stöd av specialistlärare med fokus på rådgivning.

Vi strävar efter att bilda upprätta, kapabla och kritiska medborgare, med en bred och tvärvetenskaplig vision och som tar ansvar för att bidra till en mer rättvis och stödjande värld.

Jag är glad att kunna välkomna dig till detta informations- och kommunikationsmedel där du kommer att kunna inleda en kunskap och ett förhållande som vi önskar fruktbart och intensivt.

Platser

  • La Plata

    Calle 2,684, , La Plata

    Frågor