Keystone logo
University of Sioux Falls

University of Sioux Falls

University of Sioux Falls

Introduktion

Grundades 1883, University of Sioux Falls, som ligger i Sioux Falls, South Dakota, är en Christian, Liberal Arts University anslutna till American Baptist kyrkor, USA. USF är en oberoende, icke-vinstdrivande institution.

Dedikerad fakultet avsikt integrera tro och lärande, hjälpa eleverna att upptäcka sin karriär samtal och förbereda dem för att tjäna Gud och mänskligheten. Med en 98% placering hastighet, våra alumner leva ut USF kultur för service motto i sina yrken, familjer och samhällen.

Våra duktiga professorer undervisa, råd och mentor studenter. Med en 14: 1 student-till-fakulteten förhållandet, intima klassrummet inställningar underlätta införandet av begrepp, utbyte av idéer och uppmuntran att tillämpa dem genom upplevelsebaserat lärande.

För vuxenstuderande drivs för att uppfylla sina drömmar, USF erbjuder online och på campus vuxna och forskarutbildning för att hjälpa individer avsluta sin examen eller tjäna avancerade grader.

USfwch

I SIFFROR:

Placering Pris: 98% av USF utexaminerade få arbete inom det valda områden inom sex månader efter examen.

Student / fakulteten förhållandet: 14: 1

Inskrivning: 1,530 Totalt studenter från 34 stater och 11 länder

Man till kvinna Grundutbildning Ratio: 59% kvinnor, 41% män

Antal klubbar, aktiviteter och organisationer: 100+

Valörer Representerad: Lutheran, 18%; Baptist, 12%; Katolik, 10%; Metodist, 5%; Icke-konfessionell, 4%; Christian omdanade, 4%; Presbyterian, 2%; Wesleyan, 3%; Assemblies of God, 1%; Evangelikalt, 2%; och Övrigt / Okänd, 37%

Prime Plats: Sioux Falls, befolkning 166.700 och MSA befolkning 232.879, är i "Heart of America", och USF är i "Heart of Sioux Falls."

sfschool2

UPPGIFT

University of Sioux Falls, en kristen University i humaniora tradition, utbildar studenter inom humaniora, vetenskap och yrken. Den traditionella motto universitetet är kultur för service, det vill säga, försöker vi att främja akademisk excellens och utveckling av mogna kristna personer för service till Gud och mänskligheten i världen.

Genom program i humaniora, naturvetenskap och yrken, hjälper universitetet personer växa intellektuellt, urskilja sanning och utveckla en kristen världsbild. Som kristen institution, USF främjar i alla medlemmar i sitt samhälle utvecklingen av känslomässig mognad, fysiska välbefinnande, social kompetens och värderingar som speglar karaktären och Kristi lära.

USF har åtagit sig att herravälde Jesus Kristus och till integreringen av biblisk tro och lärande, det bekräftar att de kristna är kallade att dela sin tro med andra genom livet för tjänsten. Universitetet är anslutna med de amerikanska baptistkyrkor, USA, och välkomnar studenter av alla tro eller valör.

Antagningskrav för programmet

Visa ditt engagemang och din vilja att lyckas i handelshögskolan genom att ta GMAT-provet – det mest använda provet för antagning som mäter ditt kritiska tänkande och resonemang.

Ladda ner GMAT-miniquizet för att få en smak av frågorna du hittar i provet.

Frågor