Keystone logo
University of Science and Arts of Oklahoma

University of Science and Arts of Oklahoma

University of Science and Arts of Oklahoma

Introduktion

Fira mer än ett århundrade av tjänsten som Oklahomas enda offentliga högskola för fri konst, University of Science and Arts of Oklahoma - nationellt rankad för kvalitet och värde - är en erkänd ledare och innovatör inom tvärvetenskapliga studier.

Precis som de bästa privata högskolorna för fri konst erbjuder USAO små klasser; prisbelönt fakultet; och en campuskultur som främjar inkludering, nära interaktioner mellan lärare och studenter och forskningsmöjligheter för grundutbildning. USAO utbildar hela personen, uppmuntrar tillväxt genom offentlig service och våra idrottslag tävlar i 13 NAIA-sporter.

Grundades 1908 som Oklahoma College for Women (OCW) och var det första college som skapades av Oklahomas första lagstiftare. En av endast sju statliga institutioner med liknande uppdrag som någonsin skapats i detta land, USAO, har det äldsta ursprungliga uppdraget från någon statlig högskola eller universitet i Oklahoma förutom University of Oklahoma. USAO är också det enda Oklahoma college som heter National Historic District i National Register of Historic Places.

UTTALANDE OM KÄRTRO

Vi tror att den bästa vägen till ett meningsfullt och målmedvetet liv är en utbildning som integrerar kunskap från många discipliner för att utrusta individer under 2000-talet.

TOPP 10 DISTINKTIV AV USAO

 1. USAO erbjuder en bred pedagogisk upplevelse. Som Oklahomas enda offentliga universitet för fri konst, erbjuder USAO studenterna en bred utbildningserfarenhet, baserad på vetenskap och humaniora, som förstärker kommunikation, kritiskt tänkande och problemlösning.
 2. Kurserna är uppbyggda kring en unik tvärvetenskaplig kärna. USAO: s tvärvetenskapliga studier (IDS) är fortfarande lika innovativa idag som när det skapades för 50 år sedan genom att integrera kunskap från många discipliner.
 3. USAO var banbrytande inom det innovativa team-undervisningsmetoden. Teamundervisning i IDS-programmet är ett innovativt tillvägagångssätt som sätter två eller flera professorer från olika discipliner in i klassrummet och erbjuder eleverna olika perspektiv och synsätt på samma material.
 4. Vårt uppdrag lockar högkvalificerade lärare. Nästan 90% av USAO: s fakulteter har terminalgrader inom sitt område och inga lektioner undervisas av lärarassistenter. Fakultetsmedlemmar kommer från prestigefyllda forskarskolor från hela landet.
 5. Den lilla campusmiljön främjar relationer. Anmälanstak bidrar till att USAO har ett förhållande mellan studenter och lärare på 13: 1, vilket skapar en miljö där studenter har tillgång till lärare och känner varandra.
 6. Nyfikenhet uppmuntras och vårdas. USAO främjar en miljö där nyfikenhet är kärnan i den akademiska upplevelsen och kreativitet är normen, inte undantaget.
 7. Studenter stannar och examen. USAO lockar nyfikna studenter som trivs i denna typ av miljö och tenderar att ta examen till högre priser än de flesta offentliga universitet i sin storlek.
 8. Utexaminerade lyckas med forskarutbildning och blir ledare inom sitt område. USAO-studenter lyckas med forskarskolan och växer till ledarpositioner inom sitt valda område.
 9. Vi motverkar den vanliga uppfattningen att kvalitet inte är överkomlig. År efter år är USAO nationellt erkänt för sin prisvärdhet, uppåtgående sociala rörlighet, liksom strängheten i sitt akademiska synsätt.
 10. USAO fyller en otydlig roll i det statliga högre utbildningssystemet. Som Oklahomas enda offentliga universitet för fri konst, tjänar USAO ett unikt syfte med ett utbildningsuppdrag som är odublicerat i det statliga systemet för högre utbildning.

English Language Requirements

Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.

Platser

 • Chickasha

  West Alabama Avenue,1727, 73018, Chickasha

  Frågor