Keystone logo
University of Salford BSc (Hons) Redovisning och Finans
University of Salford

BSc (Hons) Redovisning och Finans

Manchester, Storbritannien

3 Years

Engelsk

Heltid

Request application deadline

Sep 2024

GBP 15 720 / per year *

På Campus

* internationella heltidsstudenter; Hemstudenter £9 250 per år

Introduktion

Om du har ett huvud för siffror och letar efter en givande karriär, kan en ekonomi- och ekonomiexamen vara din väg framåt. På Salford Business School hjälper vi dig att utveckla de nödvändiga färdigheterna och kunskaperna för en karriär på hög nivå inom redovisning, finans, bank och försäkring samt allmänna chefsbefattningar. Du kommer att studera på vårt University of Salford campus nära Manchesters centrum.

Var industrin redo

Vår undervisning är praktisk och karriärfokuserad, med input från våra branschpartners. Det innebär att du bygger upp den expertis som arbetsgivare söker inom finansiell analys, budgetering och riskhantering. Du kommer att titta på redovisning och ekonomi inom det bredare sammanhanget av företag och ledning. Och vi kommer också att arbeta med dig för att utveckla dina mjuka färdigheter inklusive lagarbete, kommunikation och problemlösning. Du kommer att arbeta med viktiga branschstandardverktyg, som Microsoft Excel och Minitab, och även se framåt mot de teknologier – som automation och artificiell intelligens – som kommer att påverka revisorernas arbete i framtiden. Valfria moduler under ditt sista år innebär att du kan fokusera på din karriärriktning innan examen.

Universitetsprogrammet är ackrediterat av de stora branschorganen (ACCA, CIMA, ICAEW och CIPFA) så att du vet att det du lär dig är anpassat till industristandarder. Du kan börja din väg mot ACCA-kvalifikationer, dra nytta av CIMA-studentmedlemskap (Business School betalar din registreringsavgift) och få undantag från vissa professionella prov.

Du kommer:

  • Utveckla dina färdigheter med redovisningsspecifika programvaror
  • Designa din skräddarsydda utbildning med specialiserade moduler för att passa dina karriärmöjligheter
  • Skaffa verkliga erfarenheter och bli en högkvalitativ kandidat för din drömtjänst med extracurricular utbildning och placeringsmöjligheter

Idealiska studenter

Läroplan

Karriärmöjligheter

Antagningar

Studentberättelser

Om skolan

Frågor