Keystone logo
University of Redlands

University of Redlands

University of Redlands

Introduktion

University of Redlands","author_url":"","source":""}" />

139165_RedlandsCampus

© University of Redlands

Den verkliga Redlands-upplevelsen börjar med dig.

Det finns otaliga skäl att välja University of Redlands , men bara en sak är faktiskt: din.

University of Redlands är ett dynamiskt privat liberalt konst- och vetenskapsuniversitet som ligger i Inland Empire i södra Kalifornien, nära Los Angeles. Redlands 2.450 studenter från 45 länder studerar i 40 kandidatprogram, av vilka många är nationellt och internationellt erkända. University of Redlands rankas som nummer 16 bland universitet i västra USA av US News and World Report. Studenter har ett bostadscampus (70% av studenterna bor på campus) med över 120 studentorganisationer och en utlandsstudie på 60 procent. Små klasser och en vacker miljö nära stränderna i Stilla havet, Orange County nöjesparker, och inom en timme från fem stora flygplatser är andra egenskaper för Redlands erfarenhet. 100% av antagna internationella studenter får ett stipendium för meriter (upp till $ 31 000 USD per år), och begränsade behovsbaserade stipendier finns också tillgängliga.

På Redlands kommer du att bo och lära dig i ett verkligt samhälle av hängivna professorer och engagerade studenter. Vi blandar en tidlös utbildning i konst och vetenskap med praktiskt erfarenhetslärande för att producera den mest effektiva utbildningen för dagens värld och framtid. Det är därför våra studenter accepteras på högsta forskarskolor och lanserar tillfredsställande karriärer efter examen. Våra framstående professorer har tvärvetenskapliga bakgrunder, vetenskapliga prestationer, forskningserfarenhet och verklig expertis i flera program. Men mest av allt bryr de sig om att undervisa och ge studenter råd.

Historia och traditioner

1926 samlade universitetsstudenter och studenter för att rädda en av våra mest älskade symboler för stolthet - R som byggdes av studenter högt på en sluttning i de närliggande San Bernardino-bergen.

R tittade stolt över vår dal och vårt universitet nedan tills US Forest Service hotade att ta bort den på grund av ett reklamförbud.

Vi uppmanade tjänstemän att ompröva. Det var ett tecken på lojalitet, stolthet och historia, sade vi. Våra motiv, hävdade vi, "är bland de högsta som kan pryda människans hjärta."

R räddades.

Till och med i vår barndom var universitetet en plats som värderade historia, och som aldrig har förändrats under våra 100-plus år.

Från vår arv av samhällstjänst till den vördade Och Tamale-sången, firar vi ett brett spektrum av hedrade traditioner med ett åtagande som växer djupare med varje generation.

Vi strävar efter styrkan i vår delade historia.

University of Redlands","author_url":"","source":""}" />

139166_RedlandsStudents

© University of Redlands

Uppdragsbeskrivning

University of Redlands är ett privat, oberoende liberalt konstuniversitet som har åtagit sig att tillhandahålla en personlig utbildning som frigör studenter att göra upplysta val.

Redlands betonar akademisk strikt, mångfalden i läroplanen och innovativ undervisning. Redlands främjar en gemenskap av forskare och uppmuntrar ett pluralistiskt begrepp om värden genom att utmana antaganden och stereotyper i både klasser och aktiviteter. En Redlands-utbildning går utöver utbildning för att omfamna en reflekterande förståelse av vår värld; det fortsätter från information till insikt, från kunskap till mening.

Universitetet välkomnar intellektuellt nyfikna studenter med olika religiösa, etniska, nationella och socioekonomiska bakgrunder och försöker utveckla ansvarsfullt medborgarskap som en del av en fullständig utbildning. Redlands uppmuntrar en gemenskapsatmosfär med en exceptionell möjlighet för studentledarskap och interaktion. För arbetande vuxna erbjuder universitetet innovativa akademiska program på bekväma platser och tider.

Redlands blandar liberala konster och professionella program, tillämpade och teoretiska studier, traditionella majors och självutformade kontrakt för examen. Små klasser gör det möjligt för varje student att delta i klassdiskussioner, arbeta nära med professorer och få omfattande individuell uppmärksamhet. Redlands förblir känsligt för samtida trender i samhället och utmanar eleverna att engagera sig i en livstid av lärande.

English Language Requirements

Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.

Platser

  • Redlands

    University of Redlands 1200 East Colton Ave P.O. Box 3080 Redlands, CA 92373 United States, P.O. Box 3080, Redlands

    Frågor