Keystone logo
University Of Pula

University Of Pula

University Of Pula

Introduktion

Nationella identiteter och deras rika kulturella variationer bidrar till stor del till utvecklingen av Pula som ses som en mångkulturell och multietnisk stad, som är inriktad på det europeiska sättet att leva. Hubbub av alla världsspråk och många kulturella evenemang - festivaler, konserter, utställningar, sedan teater och kulturcenter kommer att berika ditt liv i staden vars dörrar alltid har varit öppna för alla. Så kom till Pula och lär känna skönheten och gästfriheten i denna 3000 år gamla stad.

Pula ligger i södra delen av Istrienhalvön, i en rymlig vik omgiven av sju kullar. På grund av dess rika kulturhistoriska arv som är 3000 år gammal, underbar kust och trevliga invånare är Pula den mest mogna och vackraste druvan i gänget Istrien.

De förtrollande monumenten som Amfiteatern, Augustus tempel, Golden Gate, den romerska teatern, Twin Gate samt Brijuni National Park och Rt Kamenjak Botanical Reserve prydda med vackra stränder kan ge alla studenter en chans att studera under gynnsamma förhållanden och att uppleva några magiska stunder att komma ihåg för alltid. Du kommer säkert att vara motiverad att komma till denna stad i södra Istrien också av den väl indragna 190 km långa kusten, det klara havet, stränderna som är ganska mycket omhändertagna eller de som är gömda av den orörda vegetationen för dem som älskar integritet. Idag är Pula ett ekonomiskt, kulturellt, trafik-, medicinskt, utbildnings-, handels- och delvis administrativt centrum i hela Istrien.

Platser

  • North Little Rock

    West Scenic Drive,3000, 72118, North Little Rock

    Frågor