Keystone logo
© UPS-Ludovika
University of Public Service

University of Public Service

University of Public Service

Introduktion

Ludovika University of Public Service (LUPS) är den enda institutionen i Ungern som erbjuder utbildningar i offentlig tjänst med ett heltäckande tillvägagångssätt med fokus på regeringens behov. Den utbildar nästa generation av experter och ledare för militär, brottsbekämpning, offentlig ledning och internationella frågor. En specialiserad fakultet vid universitetet täcker området vattenvetenskap, vilket är en aktuell fråga för hela det internationella samfundets framtid. Därför arbetar vårt universitet i samarbete med nationella intressenter och internationella aktörer.

Vårt universitets uppdrag är att utbilda yrkesverksamma genom att få tre typer av examen: kandidatexamen, master och doktorsexamen. Vårt mål är att våra akademiker ska bli skickliga individer som är engagerade i att ta itu med de utmaningar som påverkar de olika delarna av den offentliga sektorn.

Ludovika – University of Public Service uppmärksammar inte bara att utveckla utbildningar i världsklass utan också att skapa en modern, livlig, öppen och studentvänlig miljö med toppmodern infrastruktur. På Ludovika Campus kan studenterna njuta av tjänsterna i ett modernt utbildningsbyggnadskomplex som kombinerar 2000-talets teknik med tradition och arvet från den tidigare Ludovika Academy som går tillbaka till 1808. Ludovika Residence Hall erbjuder enastående boendeförhållanden med ett utmärkt läge i Budapest med både grönområden och närheten till centrum.

Varför ska du välja LUPS?

 • LUPS erbjuder en unik atmosfär där civila studenter arbetar tillsammans med brottsbekämpande och poliser, vilket är en unik upplevelse även på en global skala.
 • Lärarna i LUPS är erkända experter och utövare på samma gång, och erbjuder därför utbildning på hög nivå.
 • De flesta kurserna är för mindre grupper av studenter vilket möjliggör interaktivitet under föreläsningar och seminarier.
 • universitetet erbjuder enastående infrastruktur på Ludovika campus med en högkvalitativ sovsal och erbjuder också bra träningsanläggningar för officerare. Och dessa anläggningar utvecklas ständigt.
 • Budapest med sitt rika kultur- och studentliv erbjuder ett fantastiskt resmål och även en utmärkt bas varifrån du kan nå ytterligare fantastiska destinationer.
 • Erasmus Student Network som är verksamt vid LUPS gör enastående arbete för internationella studenter: de hjälper dem inte bara att integreras i universitetets studentliv utan de organiserar också flera program och hjälper till i vardagliga frågor.

Platser

 • Budapest

  Ludovika tér,2, 1083, Budapest

 • Baja

  Bajcsy-Zsilinszky u.12-14, 6500, Baja

  Frågor