Keystone logo
University of Pittsburgh Pitt

University of Pittsburgh Pitt

University of Pittsburgh Pitt

Introduktion

På Pitt Business integrerar vi sömlöst de akademiska, karriär- och internationella erfarenheter som är nödvändiga för att förbereda studenterna för roller i global verksamhet. Vi rankas bland de bästa handelshögskolorna i landet och erbjuder studenterna en mängd erfarenhetsbaserade inlärningsmöjligheter.

Som Pitt Business-student börjar din resa i klassrummet. Här lär du dig av två typer av fantastiska lärare: Pitts världsberömda lärare och verkliga upplevelser. Vårt kandidatexamen i företagsekonomi erbjuder sju majors och fem certifikatprogram, vart och ett kompletterat med en rad fallstudier, konsultprojekt, fallstävlingar, praktikplatser och globala erfarenheter.

Joseph M. Katz Graduate School of Business och College of Business Administration har till uppdrag att producera kunskap genom forskning om frågor som är relevanta för näringslivet och samhället; förbereda eleverna för att skapa affärsvärde genom tanke ledarskap och övning; och främja global dialog om ekonomiska och entreprenöriella aktiviteter som förbättrar samhället.

Platser

  • Pittsburgh

    Fifth Avenue,4200, 15260, Pittsburgh

    Frågor