Keystone logo
University of Perugia

University of Perugia

University of Perugia

Introduktion

Den University of Perugia grundades 1308. Det året utfärdade Clemens V en tjur med titeln Super Spekula, som beviljat Studium av staden rätt att engagera sig i den högre utbildningen. Idag, forskning, utbildning och konsultverksamhet inom olika discipliner är organiserade i 16 avdelningar, med ca 23.500 studenter, 1.100 professorer och forskare och 1000 anställda. Under de senaste åren har universitetet gjort en bred förnyelse av sina utbildningsprogram och läroplaner, som förbereder eleverna att möta kraven på arbetsmarknaden och för att tillgodose behoven för innovation som uttryckts av arbetsgivare inom privat och offentlig sektor.

Universitetet erbjuder två program helt hålls på engelska:

Magisterexamen Course i Petroleum Geology (2 år)

ALLMÄN INFORMATION

Universitetet har en Language Center som levererar italienska kurser för internationella studenter, liksom engelska, franska, tyska kurser och är utrustad med de mest up-to-date anläggningar för språkinlärning och en stab av högt kvalificerade modersmålslärare. Dessutom är elevernas akademisk och vetenskaplig utbildning berikat och kompletterat med karriärtjänster som tillhandahålls av Orientering tjänsten och platsförmedlingstjänsten, och av framstående sport och idrottsanläggningar.

KOSTAR

Den gemensamma Magisterexamen Programmet har en fast kostnad på 6000 € + universitets skatter (rörlig del, denna skatt varierar beroende på student familjens inkomster, allt från 503 € till 1,763.52 € per år). Tuitions utgår när studenten immatrikulera i programmet i Italien (inga ansökningsavgifter som tillämpas).

ANSÖKAN

För detaljerad information om ansökningsförfarandet (krav och tidsfrister), stipendier eller om du är intresserad av att ta lektioner i italienska, skriv till [email protected]

Platser

  • Perugia

    Università degli Studi di Perugia piazza Università, 1 , 06123 , Perugia

    Program

      Frågor