Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
University of Massachusetts Amherst

University of Massachusetts Amherst

University of Massachusetts Amherst

Introduktion

På UMass Amherst välkomnar vi dig att gå med i vår mångsidiga, inkluderande gemenskap av drömmare, innovatörer, skapare och görare. Ta reda på hur du kan utforska dina intressen och bygga färdigheter för att sätta din prägel på världen med en UMass-utbildning.

Det här är ditt ögonblick.

Det här är din möjlighet.

Det här är UMass.

UMass i ett ögonkast

Under det senaste decenniet har University of Massachusetts fortsatt sin snabba uppgång i både rykte och excellens. Sedan 2010 har UMass Amherst stigit till #26 i US News & World Report's Best Colleges Guide, vilket gör det till en av de mest förbättrade institutionerna bland offentliga universitet i toppklass i Amerika. UMass Amherst, beläget i Amherst, Massachusetts, ligger på nästan 1 450 tunnland i den natursköna Pioneer Valley i västra Massachusetts, 90 miles från Boston och 175 miles från New York City. Campus erbjuder en rik kulturell miljö i en lantlig miljö nära stora stadskärnor. University of Massachusetts Amherst är ackrediterat av New England Commission of Higher Education.

Växer från djupa rötter

Från vårt grundande 1863 som ett land-bidragsuniversitet känt som Massachusetts Agricultural College, har University of Massachusetts Amherst haft ett orubbligt engagemang för social förändring och skapandet av en bättre värld. Vi har varit dedikerade till att utbilda allmänheten, generera ny kunskap och tillämpa upptäckter för att förbättra samhället – ett uppdrag vi fortfarande står för idag. I mer än 150 år har vi legat i framkant av några av de största förändringarna i vårt samhälle, från att stödja kvinnors rättigheter och våra kontakter med den tidiga avskaffande rörelsen till den sociala oro som ägde rum på vårt campus och över hela landet i hela landet. 1900-talet.

Idag står vi stolt bland de 200 bästa programmen världen över inom 29 akademiska discipliner och fortsätter att samla globalt erkännande för excellens inom forskning, stipendier och entreprenörskap. Aktivism och opinionsbildning lever och mår bra på UMass campus. Vi fortsätter att fira våra djupa rötter i social förändring genom vårt engagemang för mångfald, rättvisa och inkludering för alla elever. Från vårt förhållningssätt till akademiker till studentorganisationerna som frodas på vårt campus, fortsätter UMass-gemenskapen av studenter, lärare och personal att förändra världen vid varje tur.

Vi är revolutionära

Vid University of Massachusetts Amherst rinner en revolutionär anda genom våra ådror. Vi försöker svara på nya frågor, utmana gamla konventioner och bygga en värld där alla, oavsett bakgrund, har friheten att vara sig själva. Vi ger varandra möjlighet att göra bättre, nå längre och uppnå större i vår strävan efter excellens. När det kommer till en utmaning ser vi möjligheter, inte problem. När något verkar omöjligt jobbar vi hårdare, gräver djupare och skapar innovationer som kan förändra världen.

För på UMass Amherst är vi revolutionära.

Bryter ny mark

Under hela sin historia har UMass Amherst visat ett starkt institutionellt engagemang för att utöka effekten av sin forskning och stipendium i nya riktningar, med nya partners och genom kreativa metoder för samarbete.

Faktum är att UMass-forskare över grader och discipliner samarbetar med industrin för att föra ut frukterna av sin forskning till marknaden. Från Innovation Challenge – en fyrdelad entreprenörskapstävling över campus för studenter och unga alumner – till att underlätta riskkapital från samarbetspartners över olika områden, uppmuntrar UMass den entreprenörsanda som fyller vårt samhälle med innovatörer.

Vårt engagemang för dig

University of Massachusetts Amherst har ett långvarigt engagemang för sociala framsteg, ett djupt värde för olika perspektiv och en drivkraft för inkluderande excellens.

UMass Amherst har ett historiskt och nutida ansvar för att tillhandahålla tillgång och möjligheter för alla människor, som en offentlig institution för beviljande av mark. Vi främjar en gemenskap av ömsesidig respekt genom att säkerställa ett säkert, progressivt och förstående campus för alla.

Utbildning i världsklass. När som helst var som helst.

UMass Amherst är ett sant universitet utan murar (UWW). UWW kämpar för nya tillvägagångssätt och bryter ned traditionella hinder för utbildning, och erbjuder eleverna ett brett utbud av utbildningsprogram av högsta kvalitet – från avslutade examen till forskarutbildningsprogram till professionell utveckling – i innovativa och flexibla format. Vi leder arbetet med att fullt ut integrera ansikte mot ansikte och virtuella utbildningsupplevelser på UMass Amherst, vilket ger revolutionerande tillgång till alla elever.

Antagningar

Platser

  • Amherst

    Amherst, Amerikas förenta stater

    Frågor