Keystone logo
University of Maine at Machias

University of Maine at Machias

University of Maine at Machias

Introduktion

Genom våra distinkta studenterprogram och studentcentrerade samhälle skapar University of Maine at Machias berikande utbildningsmöjligheter som förbereder akademiker för professionell framgång och livslångt engagemang med världen. University of Maine at Machias förkroppsligar en aktiv gemenskap av olika elever som delar ett engagemang för utforskning, ledarskap, samarbete och tvärvetenskaplig problemlösning. Inspirerat av vårt unika läge vid kusten, University of Maine at Machias kreativa energi, tillämpad forskning och samhällsengagemang förbättrar de sociala, kulturella, ekonomiska och naturliga miljöerna i staten Maine.

University of Maine at Machias är Maine's Coastal University. Vårt läge på den djärva kusten - inklusive land och hav, samhällen och naturliga ekosystem - ger sammanhanget för en unik inlärnings- och levnadsupplevelse. University of Maine at Machias särskiljande högkvalitativa utbildningscentra för att engagera studenter i den vetenskapliga, kulturella, ekonomiska och sociala utredningen som Maine's Bold Coast-region föranleder. Vi ger studenterna aktiva inlärningsmöjligheter och ledarskapsutveckling, med nära mentorskap och snäva samhällsförbindelser. Studenter är engagerade i intellektuellt rigorösa och innovativa campus- och samhällsupplevelser, inklusive akademiskt integrerad campustjänst, samhällsengagemang, social mångfald, mentorforskning och professionell praktikplats.

English Language Requirements

Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.

Platser

  • Machias

    Obrien Avenue,116, 04654, Machias

    Frågor