Keystone logo
University of Lethbridge Kandidatexamen i kinesiologi
University of Lethbridge

Kandidatexamen i kinesiologi

Lethbridge, Kanada

4 Years

Engelsk

Heltid

30 Jun 2024

Sep 2024

CAD 21 304 / per year *

På Campus

* för internationella studenter| 6 428,50 CAD för kanadensiska studenter| Ytterligare avgifter kan tillkomma

Introduktion

Kinesiologi är studiet av mänsklig rörelse genom fysisk aktivitet och den avgörande roll den spelar ur både ett individuellt och kulturellt perspektiv. Det hjälper oss också att förstå mekaniken i mänsklig rörelse.

Våra program är utformade för att ge dig möjlighet att studera de teoretiska och praktiska tillämpningarna av aktivitet som kulturell form, såväl som individuell prestation på alla nivåer av engagemang och alla åldrar.

Du kommer också att få en förståelse för rörelse genom att integrera specialiserad kunskap inom ämnen som anatomi, biomekanik, kultur, träningsfysiologi, ledarskap, media, motorisk kontroll, ras och etnicitet.

Du kommer att ha tillgång till toppmoderna laboratorier, samt 1st Choice Savings Center for Sport and Wellness, med sin inomhusbana, pool och klättervägg.

BA vs BSc: Studenter som slutför Bachelor of Arts-programmet utforskar idrott och fysisk aktivitet ur ett sociokulturellt, välbefinnande och deltagande perspektiv, medan studenter som är inskrivna i Bachelor of Science-programmet studerar dessa begrepp ur ett mänskligt prestationsperspektiv.

Minderåriga: Att lägga till en minor till din examen är ett bra sätt att utforska akademiska intressen bortom ditt huvudämne. En minor är en uppsättning kurser som omfattar ett sekundärt fokus av intresse. Det är i allmänhet inte relaterat till ditt huvudämne. En minderårig kan vara obligatorisk eller valfri. Utöva en andra passion genom att lägga till ett biämne till din examen.

Honours thesis: Om din GPA är tillräckligt hög under ditt fjärde år, kan du välja att slutföra en grundexamenskurs. Detta är ett utmärkt tillfälle för dig att få en "Honours Thesis"-beteckning på din examen.

Erfarenhetslärande: Våra studenter har flera erfarenhetsbaserade lärandemöjligheter tillgängliga för dem, inklusive kooperativ utbildning, internationella utbyten, oberoende och tillämpade studier samt volontärmöjligheter. uLethbridge är det enda universitetet i Alberta som erbjuder kooperativ utbildning till alla huvudämne inom konst & naturvetenskap, både på grundnivå och grundnivå.

Samhällsengagemang & studentklubbar: Institutionen tillhandahåller flera samhällstjänster inklusive offentliga föreläsningar och workshops och drar ofta forskningsämnen från det lokala området. Du kan också få erfarenhet genom att delta i KinPhyEdS Club, som är värd för föreläsningar och deltar i de årliga KIN Games, ett nationellt evenemang som involverar akademiska och fysiska aktivitetsutmaningar.

Antagningar

Stipendier och finansiering

Läroplan

Programresultat

Studieavgift för programmet

Karriärmöjligheter

Studentberättelser

Om skolan

Frågor