Keystone logo
University of Johannesburg Kandidatexamen i redovisning
University of Johannesburg

Kandidatexamen i redovisning

Johannesburg, Sydafrika

4 Years

Engelsk

Heltid

Request application deadline

Request earliest startdate

ZAR 23 050 / per year *

På Campus

* undervisningsuppskattning per år | boendeuppskattning: USD 2500 per år

Introduktion

Syftet med kandidatexamen i redovisning är att ge en väl avrundad, tekniskt fokuserad utbildning som utrustar studenter med den tekniska kunskapsbasen, skickligheten och genomgripande färdigheter som gör det möjligt för dem att visa initiativ och ansvar, och som kommer att möjliggöra utveckling av ledarskap kvaliteter.

Programmet är utformat i samråd med South African Institute of Chartered Accountants (SAICA) och är erkänt av dem som ett krav för att praktisera som auktoriserad revisor. Denna examen kräver en grundlig förankring i kunskaper, teorier, principer och färdigheter för det berörda yrket eller karriären och förmågan att tillämpa dessa i yrkes- eller karriärsammanhang. Programmet fungerar också som grund för inträde till flera forskarstudietillfällen.

Anledningar till att studera vid UJ

  • UJ erbjuder inte bara ett speciellt program som kallas First Year Experience för att hjälpa eleverna att orientera under det första året, utan vi erbjuder också en Senior Student Experience som riktar eleverna mot arbetsplatsen!
  • Ta chansen att delta i en mängd olika sporter och träna tillsammans med Olympians och Paralympians på toppmoderna banor, banor och fält, eller bara håll dig i form genom att gå med i ett av gymmen på vart och ett av våra fyra campus.
  • Bli en del av ett ungt, levande och smidigt universitet som enkelt reflekterar och anpassar sig till vårt lands ambitioner, samtidigt som det behåller global relevans genom många internationella partnerskap.
  • 178 Internationellt respekterade och accepterade kvalifikationer.
  • Gå med i ett universitet som bryr sig tillräckligt för att ha samlat in över R300 miljoner sedan början av 2016 för att stödja Missing Middle Campaign. UJ ser också till att mer än 6 000 behövande studenter får två hälsosamma måltider per dag.
  • Studera i den pulserande guldstaden – Sydafrikas ekonomiska nav. Gå med i en pulserande, kosmopolitisk, progressiv grupp studenter och akademiker på väg att ombilda framtiden!
  • UJ erbjuder en fantastisk upplevelse på campus oavsett om du bor i ett av UJ:s bostäder, tillhör ett daghem eller om du bara vill umgås på studentcentra på alla campus.
  • Vi garanterar hälsa, säkerhet och säkerhet för alla våra studenter genom våra egna hälsotjänster på campus och UJ Protection Services.
  • Visste du att under de första fem åren av UJ:s existens fördubblade det sin riktade forskningsresultat och fortsätter att slå rekord än i dag!

Antagningar

Ranking

Om skolan

Frågor