Keystone logo
University of Johannesburg BCom i Entreprenörsledning
University of Johannesburg

BCom i Entreprenörsledning

Johannesburg, Sydafrika

3 Years

Engelsk

Heltid

Request application deadline

Request earliest startdate

ZAR 23 050 / per year *

På Campus

* Uppskattning av undervisningen per år | Boendeuppskattning: USD 2500 per år

Introduktion

Syftet med BCom i Entrepreneurial Management är att ge kvalificerade studenter intellektuell kompetens och praktiska färdigheter i förvärv, analys, tolkning och tillämpning av underliggande teorimodeller och tillvägagångssätt för entreprenörskap som ska tillämpas i en befintlig organisation och eller i skapande av nya företag. med målet att växa. Studenterna ska kunna reflektera över den ekonomiska verkligheten i små, medelstora och mikroföretag (SMME) såväl som i de större organisationerna, och skaffa sig tillämpad kompetens inom entreprenörskap. Utbildningen syftar till att utveckla studenten för en karriär som entreprenör som antingen startar nytt företag eller är anställd i ett företag eller SMME. Den ger också specifika vetenskapligt baserade kunskaper till studenter som förberedelser för fortsatta utbildningar.

Anledningar till att studera vid UJ

  • UJ erbjuder inte bara ett speciellt program som kallas First Year Experience för att hjälpa eleverna att orientera under det första året, utan vi erbjuder också en Senior Student Experience som riktar eleverna mot arbetsplatsen!
  • Ta chansen att delta i en mängd olika sporter och träna tillsammans med Olympians och Paralympians på toppmoderna banor, banor och fält, eller bara håll dig i form genom att gå med i ett av gymmen på vart och ett av våra fyra campus.
  • Bli en del av ett ungt, levande och smidigt universitet som enkelt reflekterar och anpassar sig till vårt lands ambitioner, samtidigt som det behåller global relevans genom många internationella partnerskap.
  • 178 Internationellt respekterade och accepterade kvalifikationer.
  • Gå med i ett universitet som bryr sig tillräckligt för att ha samlat in över R300 miljoner sedan början av 2016 för att stödja Missing Middle Campaign. UJ ser också till att mer än 6 000 behövande studenter får två hälsosamma måltider per dag.
  • Studera i den pulserande guldstaden – Sydafrikas ekonomiska nav. Gå med i en pulserande, kosmopolitisk, progressiv grupp studenter och akademiker på väg att ombilda framtiden!
  • UJ erbjuder en fantastisk upplevelse på campus oavsett om du bor i ett av UJ:s bostäder, tillhör ett daghem eller om du bara vill umgås på studentcentra på alla campus.
  • Vi garanterar hälsa, säkerhet och säkerhet för alla våra studenter genom våra egna hälsotjänster på campus och UJ Protection Services.
  • Visste du att under de första fem åren av UJ:s existens fördubblade det sin riktade forskningsresultat och fortsätter att slå rekord än i dag!

Antagningar

Ranking

Om skolan

Frågor