Keystone logo
University of Hartford

University of Hartford

University of Hartford

Introduktion

Varför UHART?

För att vara distinkt måste du vara djärv.

Vid University of Hartford hjälper vi dig att sätta din prägel på världen. En unik kombination av utmanande akademiker, exceptionell fakultet, studentliv och stöd kommer att leda dig genom din college karriär. Så varför UHart? För vi har allt.

Utmanande akademiker

Vi hjälper dig att samarbeta din passion med ditt drömyrke. Vi består av sju livliga skolor, alla trivs bredvid varandra. Med över 100 majors finns det något för alla inom områden som sträcker sig från företag, omvårdnad, utbildning och konst, till religiösa studier och kemi. Studera vad du älskar och älskar det du lär dig.

Exceptionell fakultet

Förvänta dig mycket av dina professorer. De förväntar sig mycket av dig.

Vår fakultet utövar konstnärer, banbrytande forskare, publicerade författare, globala visionärer och genuina lysande forskare. Med en förhållande mellan studenten och fakulteten, kommer du att interagera med kollegor, yrkesverksamma och fakulteten över en mängd olika tankar och erfarenheter under din tid här på UHart.

Studentliv

UHart är inte allt roligt och spel, men ärligt talat är det något av det. Bara för att en UHart-utbildning är rigorös betyder inte att vi inte vet hur vi ska koppla av. Faktum är att några av de djupaste vänskapen du skapar här kommer sannolikt att starta när du spelar intramuralidrott, deltar i studentregering, gå med i en a cappella-grupp eller någon av våra mer än 100 klubbar.

Stöd

Vi är inte samma sak och vi var aldrig tänkta att vara det. En del av det fina med UHart är att vi uppmuntrar våra studenter att omfamna deras college-upplevelse, och vi ger stöd för att hjälpa dem att göra det, varje steg på vägen. UHart-studenter har tillgång till ett exceptionellt Center for Student Success. Oavsett om du behöver hjälp in i eller ut ur klassrummet är vi här för dig.

Friidrott

Oavsett om det är att anställa topptränare eller locka högsta talang, skapar vi lag med ett gemensamt mål: att vara de mest dynamiska, mångsidiga och starkaste idrottare som möjligt. Utöver våra 17 Divisions I-idrott och vinnande lag, är vi engagerade i att vara toppforskare-idrottare. En kombinerad GPA på 3,37 återspeglar vårt engagemang för akademiska prioriteringar såväl som starka sportsmanship.

Plats

Omgiven av grönområden och trädbevuxna vandringsleder ligger vårt 350 hektar stora campus vid korsningen av tre städer: Hartford, West Hartford och Bloomfield. Förutom vår närhet till huvudstaden ligger University of Hartford bara två timmar från Boston och New York City. Vårt läge erbjuder många möjligheter att utforska New Englands livliga kultur, städer, stränder och berg. Det betyder också att vi har förverkat relationer med många olika företag och organisationer, vilket gör praktikplatser och andra professionella alternativ lättillgängliga.

Till skillnad från alla andra.

Bra universitet ger dig de färdigheter du behöver för att komma igång inom ditt valda område. Bra universitet ger dig det och mer: den livslånga förmågan att ifrågasätta, upptäcka, förändra och växa.

Välkommen till University of Hartford .

English Language Requirements

Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.

Platser

  • West Hartford

    200 Bloomfield Avenue, West Hartford, CT, USA., 06117, West Hartford

    Frågor