Keystone logo
University of Dunaújváros

University of Dunaújváros

University of Dunaújváros

Introduktion

Om oss

Rektors hälsning

"Talangen hittar sin väg" – som det gamla ordspråket säger. Även om varje visdom och folklig iakttagelse har sin grundläggande sanning, behövs det enligt min åsikt supplement i vår snabbt föränderliga värld. Talangen hittar sin väg, men hjälper till att hålla den kvar. rätt väg och avvärja de mindre svårigheterna är vårt ansvar, instruktörernas, lärarnas och de professionellas uppgift.

Vi är stolta över vår framgång och resultat inom tillämpad vetenskapsområde både på nationell och internationell nivå. Vetenskapliga erkännande av våra lärare och forskare, särskilt inom det tekniska och informella området. möjligheten till vårt samarbete med konkurrenssektorn Våra resultat resulterar i dubbel och yrkesutbildning.

Tja, våra mål är desamma: hitta, lära och stödja de begåvade, ge världen en ansvarig, utexaminerad person, som är villig att studera och klara av uppgifterna i det valda yrket. I vår snabba värld kan människor lita på några värderingar och jag hoppas att University of Dunaújváros är ett av dessa värden.

Dr Habil András István

Rektor

University of Dunaújváros

UOD idag

University of Dunaújváros är beläget i centrum av Ungern och spelar en ledande roll i den högre utbildningen i regionen.

Vårt universitet har en studentpopulation på cirka två tusen studenter, inklusive det kontinuerligt växande internationella studentgemenskapen. Universitetet erbjuder bachelor-, master- och sommarskoleprogram inom ett stort antal olika discipliner som sträcker sig från medier och företag till ingenjörsstudier.

University of Dunaújváros syftar till att ge sina studenter en konkurrenskraftig, praktikinriktad utbildning och fokuserade färdigheter som krävs för att bygga upp sin karriär när de kommer in på arbetsmarknaden. Som universitet för tillämpade vetenskaper värderar UOD i hög grad aktuell kompetens och tillämpad forskning. Internationella och nationella kopplingar och partnerskap med företag och andra institutioner för högre utbildning utgör en väsentlig och integrerad del av vår undervisnings- och forskningsverksamhet.

Efter kraven i Bologna-processen, med fokus på förväntningarna från det enhetliga europeiska kreditöverföringssystemet (ECTS), erbjuder University of Dunaújváros ackrediterad utbildning på europeisk nivå. Våra utexaminerade studenter har möjlighet att hitta arbete var som helst i världen efter att ha fått en solid och konkurrenskraftig kunskap.

Det som kan göra våra program ännu mer attraktiva för utländska studenter är den verkligt studentcentrerade, vänliga och multikulturella lärandemiljön vid vårt universitet.

Platser

  • Dunaújváros

    H-2400 Hungary, Dunaújváros Táncsics M. str. 1/A., 2400, Dunaújváros

Frågor