Keystone logo
University of Detroit Mercy

University of Detroit Mercy

University of Detroit Mercy

Introduktion

Mångfalden i vår studentkropp speglar mångfalden i regionen vi tjänar. Det återspeglar världens föränderliga ansikte i stort. Detroit erbjuder en komplett collegeupplevelse som inkluderar en antänd social scen, djupgående forskning, verkliga förberedelser och praktikmöjligheter i hela sitt livliga stadsbild.

Balansen mellan vårt intima samhälle och bredden av möjligheter gör Detroit Mercy perfekt för dem som söker en levande collegeupplevelse vid en institution med ett långt rykte om akademisk excellens. Vår fakultet är experter och mentorer, som driver både den akademiska och praktiska tillämpningen av kunskap och tar tid att arbeta med studenter en-mot-en.

Få universitet erbjuder utbudet av discipliner och program som erbjuds på Detroit Mercy, samtidigt som de omfattar hela människans utveckling: sinne, kropp och ande. Här är utbildning rikare eftersom den är rotad i idealen hos våra grundande sponsorer, Jesu samhälle och de religiösa systrarna av barmhärtighet, ideal som betonar att vi använder våra färdigheter och grader för att göra världen till en bättre plats för alla.

English Language Requirements

Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.

Platser

  • Detroit

    West McNichols Road,4001, 48221, Detroit

    Frågor