Keystone logo
University Of Colima

University Of Colima

University Of Colima

Introduktion

Välkommen till webbplatsen vid universitetet i Colima, läroanstalt beläget i väst centrala Mexiko regionen. Här hittar du information om det dagliga livet, utbildningsmöjligheter, akademisk, kulturell och vetenskaplig infrastruktur.

University har kommit överens om att det är dags att ta socialt ansvar snarare än som en filosofi, som ett sätt att leva som gör det möjligt för oss att erbjuda utbildningstjänster för att främja förändring och utveckling, vilket ska bidra till att bygga upp ett rättvisare samhälle och öppet.

För att uppnå detta, vi förnyar vår känsla av tillhörighet till universitetet för att studenter, lärare, forskare, servicepersonal, administratörer och tjänstemän återuppväcka kärlek och respekt för det arbete vi gör och framför allt av institutionen.

Universitetet i Colima är en ledande institution bildar yrkesverksamma och forskare med kreativ känsla, innovativ, humanistisk och mycket konkurrenskraftig, åtagit sig att en harmonisk utveckling av samhället, nationell och internationell miljö.

Den strategi som vi främjar, för närvarande prästgård administrationen, grundar sig på utbildning för socialt ansvar, som syftar till att vår institution kan ta starkare dess sociala funktion i ett ansvars ram som främjar mänsklig utveckling, både universitet och av samhället självt. Det handlar om stöd och förtroende människor, respektera deras rättigheter och utöka utrymmet för sin förmåga, så att de kan vara herrar över sitt eget öde, för deras egen skull och sin omgivning. Därför bjuder vi in ​​dig att besöka denna webbplats för att dela med dig arbetet i vårt samhälle och sätta till ditt förfogande ett utrymme för kommunikation med vårt universitet.

En 75 år gamla University of Colima har grundats, vårt engagemang för samhället och studenter är högre eftersom vi lever i en tid där ny teknik utvecklas hela tiden, så att universitetet i Colima har beslutat att ge sig in i sociala nätverk för att bryta barriärer av utrymme och tid, uppnå en strategi och större rapport med eleven, samhället och världen.

Curriculum Vitae syntetisk

akademisk utbildning

Rektor är revisor och erhöll magisterexamen i företagsekonomi från University of Colima som kulminerade i Peña Colorada Priset.

arbetsprestation

Han har deltagit som en internrevisor i olika organ i federala och statliga myndigheter, liksom vid universitetet i Colima. Han har fungerat som heltidsforskare professor vid fakulteten för redovisning och administration Campus Colima, regional chef, huvudsamordnare administrativ och ekonomisk förvaltning och sekreterare vid universitetet i Colima.

Avgifter och distinktioner

 • Som ansvarar för tillståndet i Mexiko Colima instans Ansluten till sekretariatet för kommunikation och transport program.
 • Styrelseledamot i National Association of distansundervisning System.
 • Vice ordförande i den statliga planeringskommissionen för högre utbildning i delstaten Colima.
 • Fullvärdig medlem av den statliga samordning av Child Support Grant Program, innan PRONABES.
 • Ordförande i Awards kommitté West Central Region ANUIES.
 • Ordförande för 1st. Regional parlamentariska mötet utförd av National Association och institutioner för högre utbildning i samarbete med ANUIES Central västra regionen och deputeradekammaren, som hölls i Manzanillo, Kol 1 juli 2013.
 • Han tilldelades "parlamentariska Medal" av senaten i Ryska federationen enligt XXII Asia-Pacific parlamentariska forumet, som hölls i Puerto Vallarta, Jalisco, januari 2014.
 • Utnämning till medlem av statsrådet i delstaten Colima Transplantation och transplantationscentrum staten. Utfärdat av ministeriet för hälsa och social välfärd delstatsregeringen. April 10, 2014. Colima, överste
 • Sekreterare i arbetsbordet "Utmaningar och framtidsutsikter för högre utbildning" vid det särskilda mötet i regionfullmäktige Western Center ANUIES hålls i Guanajuato den 4 juli 2014.

komponent ändamål

Komponenten integreras ändamål delkomponenterna i undervisning, vetenskapliga, kulturella diffusion och rådgivning.

Delkomponenten undervisning, är etablerad som en ram för planering och institutionell utveckling genom att införliva teorier social interaktion, humanistiska, beteendevetare, kognitivistisk och konstruktivistiska, bland andra, som universitetsutbildning bygger och ligger till grund för

Platser

 • Colima

  Av. Universidad No. 333, Las Víboras, 28040, Colima

Frågor