Keystone logo
University of Aruba

University of Aruba

University of Aruba

Introduktion

Om University of Aruba

University of Aruba (UA) är ett modernt universitet som erbjuder högre utbildning, forskning och sociala tjänster till Aruba och de omgivande regionerna. UA är inbäddat i det arubaiska samhället och är en modell i kulturell mångfald som representerar sammansättningen av den arubanska kulturen, med studenter från Karibien, europeisk, latin, asiatisk och amerikansk familjebakgrund. De nuvarande fyra fakulteterna och de olika universitetscentren strävar efter att bidra till akademisk diskussion, delta i den hållbara utvecklingen av Aruba och främja kritiskt öppet sinnesförfarande. Tillhandahållande av dessa tjänster är en kritisk del av UA: s uppdrag att ge tillbaka till Aruban-samhället.

121313_CopyofUA2015-509.jpg

Liksom studentpopulationen består lärarpersonalen vid UA av en mångfaldig grupp dedikerade forskare från Aruba och utomlands. Detta team av lokala och internationella forskare arbetar nära tillsammans och främjar den akademiska tillväxten för de nästan 700 studenter som deltar i UA. För att främja både fakultets- och studentutveckling erbjuder UA ett antal kritiska administrativa, faciliteter och individuella tjänster som tillhandahålls av en vänlig och stödjande UA-personal.

UA spårar sina rötter tillbaka till 1988 då starten av fakulteten för juridik (FdR) markerade början på UA: s akademiska tillväxt. 1993 startade fakulteten för bokföring, ekonomi och marknadsföring (FEF), som nu är UA: s största fakultet, följt av fakulteten för gästfrihet och turismhantering (FHTMS) 2005. UA: s senaste tillägg är fakulteten för Arts and Science (FAS) som började 2009. Under de kommande åren hoppas UA att fortsätta sin expansion genom att erbjuda banbrytande utbildningsprogram till både lokala och internationella studenter.

Syn

Att bygga ett exceptionellt institut för högre utbildning och forskning som erkänns nationellt, regionalt och internationellt som ledande inom högkvalitativ undervisning och relevant forskning som utbildar studenter för en hållbar och dynamisk framtid. Vi strävar efter att vara en plats som understryker och främjar möjligheter, friheter och personliga och sociala ansvar.

Uppdrag

Samla inspirerade människor som bedriver och levererar kvalitetsforskning och högre utbildning för att förbättra elevernas och alumner kapacitet att delta i den dynamiska och ständigt föränderliga världen, vilket resulterar i ansvarsfulla, nöjda globala medborgare, som är livslånga elever och som är beredda att bidra positivt till samhällets livskvalitet.

Våra värderingar

Vid University of Aruba värderar vi öppenhet, personlig och social medvetenhet, samarbete, mindfulness, excellence, tillgänglighet och innovation för att bli de bästa lärarna och forskarna.

Internationella studenter: Fördelar med att studera vid UA

Fördelarna med att studera vid University of Aruba är:

 • Små klasser;
 • Multimediafaciliteter;
 • Interaktiv och personlig vägledning;
 • Lagarbete och fältprojekt;
 • Kombination av studentliv med socialt liv och samhällsarbete;
 • Aktiv studentorganisation, aktiviteter och mycket mer.

Som internationell student är du inte ensam: vi är stolta över våra internationella klassrum och vår internationella personal.

Universitetet hjälper gärna internationella studenter med inskrivning, visumansökningar, bostäder och andra administrativa frågor.

121767_IMG_9793.jpg

Kontakta UA

UAs huvudcampus ligger centralt i Oranjestad centrum på gångavstånd till affärer, restauranger och stränderna. Studenter kan njuta av atmosfären på huvudcampuset som ligger i den historiska och vackra de La Salle-byggnaden. Varje klassrum är modernt och ger instruktörer och elever den senaste tekniken för att leverera utmärkt utbildning. Nyligen har UA börjat ge studenter möjligheter för online-utbildning. Det finns också ett expanderande bibliotek på huvudområdet och ett fullt utrustat datacenter / klassrum. Vår satellitbyggnad på APEX på LG Smith Boulevard har ett antal centra och kontor som främjar akademisk tillväxt, utbildning och forskning.

Dessa UA-centra och kontor hjälper UA att bli ledande i Karibien för akademisk excellens.

Campus funktioner

  Antagningar

  Platser

  • Oranjestad

   J. Irausquinplein,4, , Oranjestad

  Frågor