Keystone logo
University College Of Technology Sarawak

University College Of Technology Sarawak

University College Of Technology Sarawak

Introduktion

Välkommen till University College Of Technology Sarawak , en av de nya raserna av teknologibaserade universitet i landet. University College Of Technology Sarawak grundades 2013 och är det enda universitetet som helägs av Sarawak State Government.

University College Of Technology Sarawak ligger i hjärtat av Borneo och erbjuder ett brett utbud av professionella och branschrelaterade akademiska program som är relevanta för de unika kraven i Sarawak i synnerhet och Malaysia i allmänhet. Därför är vi stolta över att bli erkända som det enda ”hemodlade” TVET-universitetet i Sarawak med målet att producera ett utbildat och högt kvalificerat humankapital för de nya och framväxande branscherna.

University College Of Technology Sarawak också stolt över att vara det enda universitetet i världen som tilldelas de prestigefyllda platina-betyg i Green Building Index (GBI) för sin campusdesign för att främja hållbarhet i den byggda miljön och energianvändningen. Campusdesignen är mycket imponerande, fantastiskt vacker och anmärkningsvärt spektakulär. Denna moderna miljö inom regnskogen och naturen kommer att ge våra studenter den mest gynnsamma inlärningsmiljön.

Platser

  • Sibu

    Persiaran Brooke, 96000, Sibu

    Frågor