We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

University College Absalon

University College Absalon

University College Absalon

Introduktion

På Absalon erbjuder vi professionella kandidatprogram på flera campus runt om i regionen till såväl danska studenter som internationella studenter.

Våra program inkluderar socialt arbete, bioteknik, omvårdnad och undervisning och våra campus är placerade i sju städer, med över 9 000 studenter.

För internationella studenter erbjuder vi två fullexamensprogram:

 • Civilingenjör i bioteknik
 • Internationell hedersexamen i undervisning

Alla grundutbildningar är baserade på några av hörnstenarna i den skandinaviska livsstilen, som utbildning för alla och tillämpad forskning.

Men det unika med våra program är att vi betonar en stark koppling mellan forskning och praktiskt kunnande.

Våra program arbetar i nära samarbete med de yrken som studenterna studerar till, vilket ger eleverna teori i klassrummet samt praktisk praktik.

Detta säkerställer högkvalitativa praktikmöjligheter och en ständig utveckling av våra program, vilket ger akademiker de färdigheter som behövs för att komma in på den ständigt föränderliga arbetsmarknaden.

Som internationell student kommer du att vara med och uppleva det danska studentlivet här på Absalon, där vi är engagerade i att utbilda studenter för att nå såväl professionella kvalifikationer som personliga kompetenser.

Studenter kommer att delta i både grupparbeten och klassrumsundervisning med föreläsare på toppen av sitt område. Vi studerar i små koncentrerade samhällen i toppmoderna anläggningar och du kommer aldrig att bli bara ett nummer på Absalon.

Engelska talas överallt, så det finns alltid någon som kan svara på dina frågor.

Eleverna kommer att uppleva den enkla och säkra, men ändå roliga och mysiga skandinaviska livsstilen omgiven av den natursköna nordiska naturen, som till exempel inspirerade oss att bli en av de ledande nationerna i världen när det gäller hållbart boende.

Vardagen på Absalon är känd för sin trevliga och informella atmosfär där studenter och personal tillsammans skapar inspirerande och professionella miljöer.

Och vi har alltid utrymme för internationella studenter som är redo att lära sig och uppleva mer.

Platser

 • Kalundborg

  Campus Kalundborg,4, 4400, Kalundborg

 • Vordingborg

  Sdr. Stationsvej 30, 4200, Vordingborg

 • Slagelse

  Søndre Stationsvej 30, 4200, Slagelse

Frågor