Keystone logo
© Eva Dang
University Centre Reaseheath

University Centre Reaseheath

University Centre Reaseheath

Introduktion

72305_1.jpg

Eleverna står i centrum för allt vi gör på University Centre Reaseheath .

Fakulteten för lantbruks- och veterinärvetenskap är en plats där akademisk kompetens och studenttillfredsställelse går hand i hand för att ge en unik högre utbildning för våra studenter.

Vår portfölj av program har utformats i samråd med industrin, så att våra grader levererar den akademiska kunskapen och praktiska färdigheter som arbetsgivare behöver och vill ha. Detta säkerställer att våra studenter är mycket framgångsrika på arbetsmarknaden, med många fortsätter att arbeta för blue chip företag.

Under de senaste åren har campus sett över £ 50 miljoner pund värt att investera i avancerade undervisningsfaciliteter och studentresurser, såsom on-site boende med mer planerade under de närmaste åren.

I vår senaste granskning av kvaliteten på den högre utbildningen i Reaseheath, berömde kvalitetssäkringsverket för högre utbildning (QAA) kvaliteten och förbättringen av studenternas inlärningsmöjligheter. De fann inga områden för förbättring och identifierade många goda rutiner.

"Reaseheath Experience" är något som många av våra tidigare studenter berättade var den roligaste tiden i deras liv. Vi vill att våra studenter ska lyckas i sina valda karriärer och vi inser att högaktörer lär sig genom erfarenhet såväl som genom formellt lärande.

Varför University Centre Reaseheath ?

Beläget i lantliga Cheshire, har vår campus högklassig, industristandard, undervisningsmiljöer, men behåller fortfarande sin vänliga, stödjande atmosfär - en kombination som ger både akademisk excellens och studenttillfredsställelse.

 • Våra utbildningar ger dig möjlighet att studera en rad branschkända sekundära kvalifikationer.

 • 87% av våra studenter säger att personalen är entusiastisk över vad de lär. Studentupplevelseundersökning 2016

 • Få insyn i branschen genom praktikplatser, vetenskaplig forskning och genom fältturer och studieresor i Storbritannien och utomlands.

 • Förra året uppnådde 1 av 5 Reaseheath-studenter en examen med första klassens heder eller distinktion.

 • "Reaseheaths högre utbildningsprogram är enastående och kvaliteten och förbättringen av möjligheter till studentinlärning har överträffat Storbritanniens förväntningar."

 • Kvalitetssäkringsbyrån (QAA) för Högskoleutvärdering 2014

 • Den totala studentnöjdheten för våra högre utbildningskurser är 83%. Studentupplevelseundersökning 2016

Våra faciliteter

Under de senaste åren har 50 miljoner pund investerats i campusanläggningar, bland annat ett ridcenter, branschledande matcenter, idrottsanläggningar, en vetenskaplig trädgårdsanläggning, unik för Storbritannien och ett djurcenter och djurpark.

En ytterligare investering på £ 31 miljoner i vårt studenthem, jordteknikcenter och idrottsanläggningar planeras under de närmaste fyra åren.

Din lärande erfarenhet

Reaseheath erbjuder en stödjande inlärningsmiljö med fokus på yrkesmässigt tillhandahållande. Våra kurser säkerställer att studenterna lämnar med den kunskap, färdigheter och kvalifikationer som arbetsgivare letar efter.

Vi stöder våra elever med:

 • Små gruppundervisning med höga individuella stödnivåer

 • Deltagare med omfattande branscherfarenhet

 • Högt antal undervisningstimmar med handledare

 • Specialiserade anläggningar

 • Möjligheter till studieresor utomlands

 • Starka länkar med arbetsgivare

 • Branschrelaterade program som erbjuder överförbara färdigheter

 • Ytterligare kvalifikationer för att ytterligare förbättra dina karriärmöjligheter.

Ytterligare kvalifikationer

Våra utbildningar ger dig möjlighet att studera en rad sekundära kvalifikationer. Dessa specifika kvalifikationer tas tillsammans med din kurs och ger möjlighet att få branschkännedom.

Ytterligare kvalifikationer är specifika för varje ämnesområde. Om möjligt siktar vi på att tillhandahålla dessa som en del av ditt studieprogram men en subventionerad kostnad kan debiteras för vissa.

Arbetsgivare kräver ofta branschspecifika kvalifikationer utöver en viss grad, så dessa praktiska kvalifikationer kan förbättra karriärmöjligheter och anställbarhet. De erbjuder branschrelevanta färdigheter och utbildning som arbetsgivare letar efter och erbjuder akademiker en ledande ställning på en konkurrenskraftig arbetsmarknad.

72311_1.jpg

Platser

 • Nantwich

  Nantwich, Cheshire, CW5 6DF, , Nantwich

Frågor