Keystone logo
Universities of Canada in Egypt

Universities of Canada in Egypt

Universities of Canada in Egypt

Introduktion

Om UofCanada


Universities of Canada in Egypt (UofCanada) är ett kanadensiskt campus som är värd för toppkanadiska universitet med futuristiska program. Det främjar ett allvarligt aktivt och mångfaldigt studentliv. Det är det första internationella filialcampuset i den nya administrativa huvudstaden. Alla program värd speglar en blandning av internationella upplevelser, handledare och kulturer. Universities of Canada in Egypt uppmuntrar till ett företagande och innovativt tankesätt genom erfarenhetsinlärning, modernaste anläggningar och den senaste tekniken.

Från idag är UofCanada värd för universitetet på Prince Edward Island (UPEI) filialcampus för specifika grund- och forskarstudier. Andra kanadensiska universitet kommer snart att gå med oss.


University of Prince Edward Island (UPEI), beläget i Charlottetown, Kanada, har en lång tradition av akademisk excellens från 1800-talet. Det är hem för en begåvad gemenskap av lärare och forskare inklusive sju vinnare av 3M Teaching Award (den högsta ära som en professor kan uppnå för undervisning i Kanada) och den prestigefyllda Canada Excellence Research Chair in Aquatic Epidemiology.

UPEI-webbplats: href = "https://www.upei.ca/

Var och en av de högst rankade programmen som UPEI erbjuder genom universitetet i Kanada grencampus i Egypten är exakt samma program som det som erbjuds i Kanada. UofCanada-studenter undervisas i samma läroplan i sitt huvudval av kanadensiska professorer och kommer att avlägga examen med en kanadensisk examen erkänd över hela världen. Denna examen är också ackrediterad i Egypten och erkänd av syndikaterna. Dessutom ges UofCanada-studenter chansen att flytta till Kanada och fortsätta sina studier utomlands; elever lämnar helt enkelt sina lektioner i Egypten och hämtar dem sömlöst i Kanada.

Universitetarna i Kanada ägnar sig åt att inspirera nästa generation ledare, innovatörer och globala medborgare. Det syftar till att göra det genom att leverera kvalitet, innovation och en ackrediterad kanadensisk läroplan som lärs ut av erfarna kanadensiska personal i en välkomnande och livlig miljö. UofCanada har åtagit sig att främja inkludering, kreativitet och möjligheter genom skräddarsydda utbildningsprogram, extraordinär klassrumsupplevelse och forskning som gör att våra akademiker kan vara ledare i hela världen.

129971_UofCanada-profile.jpg


Varför UofCanada

 • Kanadensiska graden
  Graduate med en internationellt ackrediterad kanadensisk examen utan att lämna Egypten
 • PRAKTISK ERFARENHET
  Dyk ned i verkliga arbetsupplevelser och få praktiska arbetsstudier, praktikplatser och Co-op-program
 • STUDI I KANADA
  Upplev livet i Kanada och välj att flytta till det kanadensiska campus på ditt universitet efter det första året
 • SMART KAMPUS
  Njut av helt datoriserade klassrum, lounger och grönområden
 • UNIKA PROGRAM
  Navigera din karriärväg enkelt med unika specialiseringar med fokus på marknadens behov
 • VÄRLDKLASSFAKULTET
  Lär dig av de bästa kvalificerade internationella professorerna

129970_IMG_0003-s.jpg

Mer in i vårt studentliv

Vårt livliga campus erbjuder studenter samarbetsaktiviteter, karriärtjänster, evenemang och berikande program året runt. Vi utformar och skräddarsyr våra program för att ge otaliga möjligheter för studenter att utveckla sina färdigheter och nå sin fulla potential.

Besök vår webbplats för mer information om vårt studentliv och de program och tjänster de erbjuder. Du kan också se en sniktopp i vårt liv på campus med följande video. För mer information om våra studentbostäder, följ denna länk.

137950_FAQ.jpg

Besök vår webbplats för ytterligare information: href = "https://www.uofcanada.edu.eg/

Kolla in oss på Facebook , Instagram eller Twitter !

Du kan också ladda ner vår företagsreklamblad eller nå en medlem av vårt team genom att ringa 16838 eller skicka e- post till [email protected] .

 • För mer information om våra tillträdeskrav, ladda ner vår tillträdesreklamblad .
 • För mer information om Life on Campus, ladda ner vår Student Life Flyer.

Platser

 • Cairo

  2PH7+P3 Kafr ash Shara'inah, Cairo Governorate Desert, Egypt, , Cairo

  Frågor