Keystone logo
Universidade Vale do Rio Doce (UNIVALE)

Universidade Vale do Rio Doce (UNIVALE)

Universidade Vale do Rio Doce (UNIVALE)

Introduktion

Engagemanget för regional utveckling som gjorts av universitetet Vale do Rio Doce (Univale) återspeglas i sin verksamhet. Dagligen, Univale arbetar för att möta samhällets behov, bekräftar sin identitet Community College. Det är hur hon kvalificerar sig som en partner till den lokala produktionssektor för att främja social, ekonomisk och miljömässig hållbarhet.

Sedan starten 1967, när det fortfarande var Univale Minas embryo Institute of Technology (MIT), Percival Farquhar Foundation (FPF) förekommer i byggnaden historia högskola (HEI). Den Univale speglar att uppnå den önskade dröm för en lång pionjärer som, med ögon på framtiden, kunde ge en konsoliderad universitet i det regionala scenariot.

Undervisning, forskning och förlängning är grunden för Univale som alltid är inriktad på utbildning av kvalificerad arbetskraft på arbetsmarknaden. Genom att erbjuda en akademisk struktur i linje med detta mål Univale bibehåller mer än 27 grundutbildningsprogram, som erbjuder förlängnings kurser och examen vid bemärkelse.

Den Univale fortfarande har två program masters. MSc i Biological Sciences, som lanserades 2005, har som sitt område koncentration Immunopathology av infektions- och parasitsjukdomar. Men Master of Spatial integrerad förvaltning speglar avant-garde vision av Univale genom en banbrytande tvärvetenskapligt synsätt och unik i landet, som lanserades 2008.

Alltid uppmärksam på regionala behov, är ett uppmuntrande Univale University of sport och kulturell utbildning, alltid fokuserat på regionala aspekter för att främja tillväxt. Med projekt och gemenskap åtgärdsprogram och tjänster bidrar Univale till byggandet av en väg som leder till omvandling av verkligheten.

Platser

  • Governador Valadares

    Rua Juiz de Paz José Lemos, 279 - Bairro Vila Bretas - CEP: 35030-260, , Governador Valadares

    Frågor