Keystone logo
Universidade Metropolitana de Santos (UNIMES)

Universidade Metropolitana de Santos (UNIMES)

Universidade Metropolitana de Santos (UNIMES)

Introduktion

Den CEUBAN - Center Unified Bandeirante inledde sin verksamhet den 20 juni, 1968, under sitt tidigare namn av det civila samhället of Physical Education Santos.

• I april 1969 var det skapade sin första fakultet - fakulteten för idrott, som arbetade på plats hos Brasilien fotbollsklubben. För närvarande fakulteten idrott - är FEFIS installeras på Campus II (Av. Nackdelar. Nébias, 536); • Från 1972 började det verksamma College of Education och humaniora "Prof. Laertes de Carvalho "erbjuder kurser i pedagogik och samhällskunskap. Samma år startade han School of Business och administrativa vetenskaper i Santos, med kurser i företagsekonomi och företagsekonomi med inriktning på internationell handel, den första kursen i landet; • År 1976, den institution skapade School of Dentistry av Santos, erbjuder loppet av Dentistry och expertis inom områdena protes, endodonti, ortodonti och barntandvård. Fakulteten för odontologi, idag erbjuder specialiserade kurser i 12 områden, och förlita sig på olika typer av kliniker för tandvård till samhället och nådde ett genomsnitt på 500 behandlingar per dag; • På 80-talet började UNIMES att studera ekonomi (86), inom den administrativa och akademiska strukturen vid fakulteten för administrativa och kommersiella vetenskaper. Även i 1986, gjort ändringar i organisationsstrukturen, om inrättande av en sammanslagning av School of Business och administrativa vetenskaper i Santos med ekonomiska fakulteten. Denna koalition verkar School of Accounting; • År 1992 började erbjuda en annan banbrytande kurs i regionen, kurs marknadsföring. År 1996 etablerade han kursen i företagsekonomi med inriktning på transport och logistik. I år började också Skolan för teknik och tekniska vetenskaper, som erbjuder mat ingenjörsutbildningar, Datateknik, datavetenskap och produktionsteknik (kemi); • Även i 1996, började fakulteten för veterinärmedicin, liksom den första universitetssjukhuset i veterinärmedicin (HOVET), som för närvarande arbetar på lokaler Campus IV Morro da Nova Cintra; • År 1997 invigdes den sin School of Law. Samma år (97), började institutionen verksamhet Health Sciences fakulteten vid School of Medicine. Medicin har blivit en generator kärna av kunskap, i syfte att integrera undervisning, forskning och fortbildning i yrket i regionen. Konsolidera sin verksamhet inom området hälsa, 2001, var det skapade Nursing kurs som erbjöds från 2002.

I doktorandkurs, förutom specialiserade kurser som är riktade speciellt för hälso- och sjukvårdssektorn, banken började också att erbjuda kurser i kunskap om nya kurser som konsolideras. Dessutom UNIMES har en magisterexamen (strängt taget examen) i rättsfilosofi och diffusa och kollektiva rättigheter som erbjuds av Law School.

Platser

  • Santos Dumont

    Campus Bandeirante I Rua da Constituição, nº 374 Vila Nova – Santos – SP CEP 11015-470, , Santos Dumont

    Program

    Institutionen erbjuder även:

    Frågor