Keystone logo
Universidade Ibirapuera (UNIB)

Universidade Ibirapuera (UNIB)

Universidade Ibirapuera (UNIB)

Introduktion

I över 40 år, erbjuder Ibirapuera universitetet en solid grund av erfarenheterna från det förflutna, nuvarande praxis verkligheten och uppmärksamhet på framtida möjligheter att utbilda sina proffs.

Målet är att utbilda ledare: de som har möjlighet att uppfinna förändring och föreslå lösningar.

Åren av historien visar att tusentals studenter, personal och lärare är inblandade på ett innovativt pedagogiskt projekt och fokuserade på utbildning ledare, baserat på marknadens krav och sociala värden.

Exempel som vittnar om den pedagogiska kompetens som erbjuds av universitetet Ibirapuera överflöd. Dessa inkluderar investeringar och incitament gjorts på området för akademisk forskning, en av hörnstenarna i universitetens verksamhet. Institutet upprätthåller grupper som bildats av certifierade lärare forskare från National Research Council and Technology (CNPq).

Vi kan också lyfta fram masterkurser i juridik och tandvård, båda rekommenderas av uddar.

Det är fortfarande möjligt att tala om socialt ansvar genom att erbjuda fri vård till låginkomsttagare i klinikerna vid universitetet.

Betona Ibirapuera University oro med bildandet av den studerande, kan vi nämna att institutionen investerar i innovativa undervisning och erbjuder studenterna samt grundutbildningen, tekniska kurser och förlängning med tvärvetenskaplig vision av humanistisk och allmänbildning.

Oavsett om det är också ledare för dess framtid. Universitetet Ibirapuera är redo att hjälpa dig se till akademiska och yrkesmässiga liv framgång.

Platser

  • São Paulo

    Av. Interlagos, 1329 - Chácara Flora, São Paulo - SP, 04661-100, Brazil, , São Paulo

    Frågor