Keystone logo
Universidade do Vale do Paraíba (UNIVAP)

Universidade do Vale do Paraíba (UNIVAP)

Universidade do Vale do Paraíba (UNIVAP)

Introduktion

University of Paraíba Valley - Univap erkänts av MEC 1992, är en gemenskap ideell, undervisning, forskning och utbyggnad. Historien om Univap började från 1954 med skapandet av fakulteten Paraíba Valley lag.

Sedan andra fakulteter har uppstått på grund av regionens behov, främst i São José dos Campos, som var snabbt växande med ankomsten av ett stort antal branscher. Idag har universitetet mer än 40 forskarutbildning i olika kunskapsområden, som administreras av lagen skolor, hälsovetenskap, teknik, arkitektur och stadsplanering, utbildning och konst och samhällsvetenskap och kommunikation. Som ett universitet erbjuder också fortbildning och Graduate strikt bemärkelse, sex masterprogram och tre doktorsexamina.

Den Univap har på Campus Urbanova, den största infrastrukturen vid universitetet: Institutet för forskning och utveckling (IR & D), vilket ger 44 laboratorier, utrustad med hög precision och banbrytande enheter; Nature Study Center, som aggregerar den Serpentarium, Butterfly Garden och Nursery medicinalväxter och observatoriet för astronomi och rymdfysik. För närvarande har tre campus, 2 i São José dos Campos (Urbanova och Castejón) och 1 i Campos gör Jordao (Platanus).

Platser

  • São José dos Campos

    Avenida Shishima Hifumi, 2911 - Urbanova São José dos Campos - SP CEP: 12244-000 , 2911, São José dos Campos

    Program

    Frågor