Keystone logo
Universidade Camilo Castelo Branco (UNICASTELO)

Universidade Camilo Castelo Branco (UNICASTELO)

Universidade Camilo Castelo Branco (UNICASTELO)

Introduktion

Den Unicastelo är en utbildningsanstalt högre vars historia går tillbaka till händelserikt år 1968, då studenter från hela världen som manifesteras av förändringar inom utbildning och samhälle. Det var det år då Pragvåren var barrikader i Paris och slaget vid Maria Antonia född fakulteten filosofi, Vetenskaps- och Vitter. Sedan dess håller Unicastelo permanent anslutning till de kontinuerliga framsteg i global fostran, som uttrycks i dess institutionella utvecklingsplan för perioden 2006-2015.

I över 40 år ägnas åt högre utbildning, Unicastelo redan examen mer än 30.000 studenter i sina tre campus och träffade tusentals människor i de olika förlängnings projekt som stöds. Institutet syftar till att demokratisera tillgången till den akademiska världen samt yrkesutbildning i höga kvalitetskrav, bland andra bestämmelser som tillåter oss att erbjuda avancerad utbildning som behövs för att förbereda kompetenta och etiska proffs för arbetsmarknaden.

Baserat på banbrytande kurser 60- och 70-talet, utbildning, konst och samhällskunskap, välkomnar idag på campus högkvarter São Paulo, dussintals onlinekurser till sin undervisning, forskning och utbyggnad, artikuleras i produktionen och Unicastelo kunskapsspridning samt ökningen av de regionala och nationella ekonomierna. Den Fernandopolis campus erbjuder grundutbildningsprogram som bidrar till den ekonomiska och sociala utvecklingen i regionen. Samma sak gäller på campus Descalvado öppnade år 2000, erbjuder kurser med inriktning på kvalitet yrkesutbildning och utveckling av lokalsamhällen.

De pedagogiska grunden för Unicastelo är cementerade i trend som inleddes i grundläggande utbildning i 1964 med Liceu Camilo Castelo Branco. Idag Unicastelo utstrålar koder av modernitet och samtida tillför tillräckligt värde för att stödja och berika kursplaner för elever och lärare.

Under sin pedagogiska saga, universitetet konsolideras i 1971 skapandet av fakulteten för ekonomi, redovisning och företagsekonomi och idrott. Kursen of Business Administration föddes ett år senare. De första kurserna, som godkänts 1971, redovisades under 1974 och företagsekonomi 1975. Utbyggnaden av kursutbudet ökat så mycket att det i slutet av 80-talet, redan institutionen hade 24 forskarutbildningskurser. Inte av en slump, 1989, vann ackreditering som ett universitet genom förordning 374 av undervisningsministeriet.

I maj 2005 införde styrelsen en ny Unicastelo trigg, därefter, den process av anpassning till universitetet Bridge dekretet, som offentliggjordes i Federal officiella tidning på 05/10/06. År 2006 hölls det första mötet i sitt Superior råd CONSUN (University rådet) och CONSEPE (Styrelsen för utbildning och forskning), organ kollegiala ledande befattningshavare för universitetet, vars effektiva funktion passar faktiska stadgar universitetet, dess PPI (Institutional Utbildningsprogrammet) och PDI (Institutional Development Plan), som krävs enligt lag, för ackreditering av någon läroanstalt med undervisningsministeriet och viktiga verktyg för planering och tillväxt vid universitetet.

Slutligen, registrera Unicastelo var det första universitetet i landet att lämna sådana styrdokument, redan anpassat sig till de nya krav MEC. I själva verket, i färd med att regelverket anpassning, inrättande av från början kommissionen för bedömning och uppdaterad status som förutom utbildningspolitiken, ger innovativa plan för lärarkarriär. Det är viktigt att identitet Unicastelo stärkas och delas mellan alla medlemmar i samhället till den akademiska stolthet inte begränsat till inlösen av betydande ögonblick i historien, men finner uppmuntran i permanenta mekanismer minne universitetsbyggnad för framtiden. Detta är inte att ersätta tradition, men att uppfinna ett motiverat närvarande i symbios mellan teori och praktik.

Platser

  • São Paulo

    Campus São Paulo Rua Carolina Fonseca, 584 Itaquera • São Paulo/SP, , São Paulo

    Program

    Institutionen erbjuder även:

    Frågor