Keystone logo
Universidade Cândido Mendes

Universidade Cândido Mendes

Universidade Cândido Mendes

Introduktion

Den Candido Mendes University sponsor den brasilianska samhället av utbildning, den äldsta privata institutioner för högre utbildning i landet, som grundades 1902 av greve Candido Mendes de Almeida, tillsammans med handels Academy of Rio de Janeiro. 1919 det skapades School of statsvetenskap och ekonomi i Rio de Janeiro, den första high school of Economics i Brasilien.

Akademin blir, på 50-talet, handels Technical School Candido Mendes, som uteslutande till gymnasiet. I samma årtionde, skapar Candido Mendes de Almeida Junior juridiska fakulteten Candido Mendes, baserad i Carmo klostret, Praça XV de Novembro, inrättande av en standard of excellence inom rättsvetenskap och att vara pionjär inom rättsövningsundervisning. På 60-talet, den nuvarande rektorn, Candido Mendes, inviger University Research Institute i Rio de Janeiro - IUPERJ tillägnad forskarutbildning, master och senare en doktorsexamen i statsvetenskap och sociologi. Kvaliteten på undervisning och forskning program som utvecklats i IUPERJ har nationellt och internationellt erkännande.

På 1970-talet expanderar då fakulteten Candido Mendes Ipanema och utvecklar program för tekniska och vetenskapliga utbildningar och ekonomikurser, som ger upphov till campus i Campos dos Goytacazes och Nova Friburgo. Även i Ipanema, var Cultural Center skapade Candido Mendes, som blev referenspunkten för Carioca kultur och banat väg för ett antal initiativ inom områdena film, teater, bildkonst, poesi, video och förlängning utbildning.

Från och med 1997, det år då den Candido Mendes är ackrediterat av presidentdekret, som ett universitet som specialiserat sig på humaniora och samhällsvetenskap Applied, nya kurser och campus skapas, inklusive enheter Tijuca Center (Pius X) Padre Miguel, Jacarepagua och Meier, förutom Niterói och Araruama, delstaten Rio de Janeiro, och Vitória, Espírito Santo. År 2001, Institutet för humaniora uppstår, integrera undervisning, forskning och utbyggnad, med omfattande forskningsprogram vetenskaplig. Lägger två forskningscentra och grundutbildning i form av kandidat och grund- och forskarutbildning i samhällsvetenskap, historia, litteratur, fotografi, konst och kultur, turism och internationella relationer.

Den Candido Mendes University sticker ut från sina kamrater, eftersom det är en institution historiskt åtagit sig att kvalitet i forskning och forskarutbildning, hålla centra och forskningsinstitut, sju masterprogram och två doktorand, samt dussintals kurser mening efter examen. Publicerar sex tidskrifter.

Institutionen öppnade, med början 2011, nya campus i olika regioner i Rio de Janeiro, till exempel enheter Santa Cruz och Bangu i väst zonen, och enhet Penha ligger i norra delen av staden.

Sprid över totalt 15 enheter med 21 studenter och många andra i de sekventiella och tekniska termer, verksamhet Candido Mendes University, med stöd av mer än ett sekel av tradition och kvalitet, som har etablerat sig som en nationell och internationell referens inom vetenskap humaniora och Samhällsvetenskap, tillsammans mer än 20.000 studenter och 1.000 lärare och forskare.

Platser

  • Rio de Janeiro

    Rua da Assembleia, 10 - Centro Rio de Janeiro - RJ CEP: 20011-901, , Rio de Janeiro

    Frågor