Grad i Gastronomi
Universidad Francisco de Vitoria
Nyckelinformation
Campus läge
Madrid, Spanien
språk
Spanska
Studieformat
På Campus
Varaktighet
4 år
Takt
Heltid
Studieavgifter
EUR 10 500
Ansökningstiden
Begär info
Tidigaste startdatum
Begär info
Introduktion
Det är en av de mest yrkesinriktade examina inom den juridiska affärsfakulteten. Denna examen erbjuder tvärvetenskaplig utbildning där ledningskunskaper fördjupas, såsom redovisning, ekonomi eller ekonomi och å andra sidan inom området Haute Cuisine, baserat på studier av konditorivaror, traditionellt franskt kök och spanskt kök.
Konkurrensfördelen med denna examen ligger i det faktum att gastronomisk utbildning undervisas av Le Cordon Bleu-skolan, en skola med erkänd internationell prestige som finns i 34 länder med mer än 120 års historia, och vars enda huvudkontor i Spanien ligger på vår campus. Gastronomi + ADE skiljer sig från den enkla examen på flera sätt: å ena sidan är det ett studieår till (5 år), det är lite dyrare (eftersom det har fler poäng) och framför allt i akademisk utbildning . När man studerar alla ADE, till finansiering, redovisning och ekonomi av den enkla graden, tillkommer marknadsföring, HR och lagstiftning.
Dessutom arbetar 100 % av våra tidigare studenter