Keystone logo
Unitec Institute of Technology

Unitec Institute of Technology

Unitec Institute of Technology

Introduktion

OM OSS

Unitec är Nya Zeelands största tekniska institut, med över 20 000 studenter som studerar över 150 arbetsorienterade program. Vi erbjuder ledande sysselsättningsfokuserad utbildning på våra två campus i Mt. Albert och Waitākere.

Lärande och undervisning

Lärande och undervisning är kärnan i vår omvandling.

Lärande och undervisning är vår kärnverksamhet och vi är fast beslutna att göra det bättre så våra studenter får bättre jobb, bättre karriärer och bättre liv.

Hur förändras vi?

Under de senaste åren har många av våra lärare dragit på nya undervisningsmetoder som omfattar mer arbetsbaserat lärande, ny teknik och olika arbetsformer med studenter.

Vi kallar det här Levande läroplan.

Dessa tillvägagångssätt är alla avsedda att göra våra studenter mer anställbara.

Nu fokuserar vi på att tillämpa dessa nya metoder inom alla program på Unitec, så att varje student kan vara säker på att deras Unitec-utbildning verkligen förbereder dem för sin valda karriär.

Under de kommande tre åren (2015-2017) granskas varje program och ombyggs för att ha komponenter i arbetsbaserat lärande, online-lärande, ansikte mot ansikte och självständigt / grupparbete.

Hur förändras våra lärare?

Vi investerar starkt i professionell utveckling så att våra lärare kan dra nytta av den nya teknologin och ansikte mot ansikte som de har med studenterna.

Dekan för undervisning och lärande Linda Keesing-Styles säger: "Vi ber lärare att konfrontera sina nuvarande metoder för lärande och undervisning och att sträcka sin praxis till nya tillvägagångssätt som är anpassade till dagens trender. Detta inkluderar högt studentcentrerad praxis, utnyttjande av viktiga komponenter i webbaserat lärande och användande av nya metoder som gamification och makerspaces. "

Hur förbereder vi våra studenter på jobbet?

Vi stänger klyftan mellan utbildning och industri.

Vi vet från vår forskning att arbetsgivare i Nya Zeeland vill att våra elever ska ha mer arbetsintegrerade inlärningsmöjligheter medan de studerar, så att de har tillgång till en pool av högklassiga och arbetskraftsexamina.

Vi går vidare till högre nivåer av praktiskt arbetsintegrerat lärande i alla våra program. För att uppnå detta söker vi mer och djupare relationer med branschpartners. Vi vill göra det enklare och mer fördelaktigt för företag och andra organisationer att arbeta med oss ​​så att vi kan ansluta dem till vår läroplan, våra anställda och våra studenter - och slutligen leverera dem och deras branscher stora kandidater att anställa.

Hur förändrar vi våra utrymmen?

En annan faktor för att utveckla erfarna, arbetskraftsexamina är att de har rätt utrymme att lära sig med den bästa tekniken som finns tillgänglig för att stödja dem.

Vi har utvecklat ett prototypinlärningsutrymme vid vår Mt. Albert campus som gör det möjligt för elever och lärare att uppleva innovativa nya metoder för lärande och undervisning med de bästa nya pedagogiska teknikerna och faciliteterna. Det nya rummet uppmuntrar studenter att samarbeta, dela idéer, samarbeta med studenter från andra program och lära sig värdefulla mjuka färdigheter som teamarbete.

Vi samlar in användaråterkoppling och användningsdata i detta utrymme och använder den för att förbättra lärande och undervisningsmiljöer och mönster för nya utrymmen.

Se nedan för en video av våra lärare att lära sig i vårt nya läromedel för prototyp:

Läs mer om vår lärarrevolution

Platser

  • Auckland

    Unitec Institute of Technology, Private Bag 92025, Victoria Street West, 1142, Auckland

    Frågor