
Humanistisk kandidatexamen in
BA i Hospitality Management Unicaf University (MW)

Introduktion
Denna examen är avgörande för alla som vill följa en väg inom besöksnäringen och turistnäringen. Besöksnäringen och tillhörande tjänster är en enorm och dynamisk sektor med utmärkta framtidsutsikter och möjligheter. Graden ger studenterna alla nödvändiga kunskaper, ledarskap, analytiska och kommunikativa färdigheter och förbereder dem för att framgångsrikt engagera sig i denna krävande sektor av ekonomin. Det ger studenten de nödvändiga verktygen för att tillföra värde till alla organisationer som verkar inom besöksnäringen. Efter slutförande kommer eleverna att kunna fördjupa krafterna och utmaningarna som driver en sådan dynamisk sektor och kommer att kunna interagera effektivt med alla organisationer i branschen.
Varaktighet
4 år
Leveransläge
Online och genom Open Learning som stöds
Galleri
Idealiska studenter
Denna examen är idealisk för personer som vill stärka sin position inom sina organisationer samtidigt som den erbjuder utmärkta förutsättningar för framtida anställning inom mat och dryck, hotell och orter, restauranghantering och marknadsföring.
Antagningar
Stipendier och finansiering
Stipendier tillgängliga
Läroplan
Studieplan
Avsnitt: Moduler för språkuttryck
- Kommunikation för företag-UU-BBA-2000
- Skrivmetoder-UU-ENG-1000
- Sammansättning av engelska-UU-ENG-1001
- Universitetsengelska-UU-ENG-1005
Avsnitt: Datormoduler
- Datorsystem och design-UU-COM-1000
- Digital Business-UU-COM-3010-BHM
Avsnitt: Matematiska moduler
- Introduktion till algebra-UU-MTH-1000
- Kvantitativa metoder-UU-MTH-1005
- Introduktion till statistiska metoder I-UU-MTH-2000
- Statistiska metoder II-UU-MTH-3000
Avsnitt: Samhällsvetenskapliga moduler
- Psykologiska principer-UU-PSH-1000-BHM
- Psychology II-UU-PSH-1100-BHM
- Sociologi: En introduktion-UU-SOC-1000-BHM
Avsnitt: Hotell/gästfrihet/restaurangmoduler
- Introduktion till gästfrihet-UU-HOM-1000
- Livsmedelsvetenskap-UU-HOM-1010
- Hushållning och underhållshantering-UU-HOM-2010
- Front Office-hantering-UU-HOM-2020
- IT-system för gästfrihet-UU-HOM-3000
- Restaurangdrift-UU-HOM-3005
- Mat- och dryckeshantering-UU-HOM-3010
- Food Service Layout och design-UU-HOM-3020
- Mat- och dryckeskontroll för besöksnäringen-UU-HOM-4080
- Eventhantering-UU-HRM-2000
- Gästfrihets- och turismlag-UU-HRM-2037
- Hotellledning-UU-HRM-2045
- Interkulturell kommunikation-UU-HRM-2046
- Kulturgeografi-UU-HRM-3030-BHM
- Konferenshantering och utställningar-UU-HRM-3040
- Food Services Course-UU-HRM-3070
- Service Kvalitetshantering-UU-HRM-4000
- Sista året seminarium-UU-HRM-4010
- Professionell utveckling och karriärplanering-UU-HRM-4030
- Gästfrihet och transport-UU-HRM-4040
- Turism miljöledning-UU-HRM-4050
Avsnitt: Företagsstödsmoduler
- Bokföring I -UU-ACG-1000
- Bokföring II-UU-ACG-1001-BHM
- Strategikurs-UU-BBA-4020-BHM
- Introduktion till Management-UU-MAN-2010
- Personalresurser-UU-MAN-4000-BHM
- Marknadsföring-UU-MKT-2000