Keystone logo
Brawijaya University

Brawijaya University

Brawijaya University

Introduktion

University of Brawijaya (UB) ligger i staden Malang, East Java-provinsen, Indonesien. UB officiellt deklarerats av president Indonesien 5 januari 1963. Det finns 11 fakulteter och ett program som hölls i UB.

VISION:

För att vara en enastående universitet och spela en aktiv roll som en kraft för förändring till samhället genom utbildning, forskning och samhällstjänster överensstämmer med nationell och internationell standard.

MISSION:

Att genomföra professionella undervisning-lärande process. Att främja medvetenheten om förekomsten av Guds skapelser och uppskattning av mänskliga och andra varelser rättigheter. För att genomföra akademiska process som utbildar eleverna att vara mycket kompetenta akademiker och kvalificerad personal. Att förnya, utveckla och sprida vetenskap och teknik, för att ge gemenskap välfärd och förbättra den nationella kulturen.

Mål för utveckling

Utveckling av UB riktar mot World Class, Entrepreneurial universitet som bestäms baserat på Vision, Mission och Mål för UB Tre aspekter av oro är: att stödja ansträngningarna att utrota fattigdom och arbetslöshet, tillgång till högre utbildning och utbildning globalisering.

mål

Att producera högkvalitativa akademiker med tron ​​på en Supreme Gud, med viljan att kontinuerligt lärande, har bred horisont, upprätthålla disciplin och arbets ethos, och kan konkurrera på internationell nivå Att utveckla vetenskap, teknik och konst, i syfte att stödja kulturell utveckling Att ha kapacitet att ge samhället genom problemlösning konceptutveckling med tillämpning av vetenskapliga metoder

Behörighet för tillträde:

Du kommer att betraktas som en internationell sökande om du inte håller indonesiska medborgarskap. För att kunna få tillträde, måste de sökande visa god vetenskaplig kompetens som är bevisat med hög akademiska meriter.

Internationella sökande bör vända sig direkt till Universitas av Brawijaya genom att skicka in en uppsättning av nödvändiga dokument (se flödesschemat för antagning förfarande). Internationella sökande är i allmänhet inte skyldig att sitta för posten testet för antagning om ett särskilt villkor uppstår.

Den behörighet för tillträde är baserat på ett skrivbord utvärdering genomförs av UB: s antagningsprov kommitté på din akademiska prestation.

Internationella sökande måste uppfylla de akademiska, språkkrav och åta sig att följa vissa regler i indonesiska regeringen i samband med utbildningspolitiken i syfte att ansöka om examen vid University of Brawijaya.

Brief History of Universitas Brawijaya

Namnet Universitas Brawijaya (Brawijaya University) beviljades av ordföranden i Republiken Indonesien genom en tråd nr. 258 / K / 61 skickas på 11 Juli 1961. Namnet härrör från titeln på Kings of Majapahit, en stor rike i Indonesien från 12: e till 15-talen.

UB förvandlas till ett statligt universitet den 5 januari 1963, efter en presidentdekret utfärdade tidigare samma år. Detta datum senare sprids i UB: s jubileum (specifikt kallas Dies Natalies bland indonesiska akademiska samhällets medlemmar).

Tidigare Universitas Brawijaya var allmänt känd med förkortningen av UNBRA och sedan UNIBRAW. På Universitas Brawijaya senaten möte den 17 mars, 2008 UB invigdes som den officiella förkortningen av Universitas Brawijaya.

Den Hymn UB bestod av en student vid fakulteten för veterinärmedicin och boskapsskötsel kallas Yanardhana 1963, medan Mars av UB komponerades av Lilik Sugiarto 1996. Båda låtarna är fortfarande ofta sjungs fram till denna dag.

UB campus ligger i staden Malang, East Java, i ett strategiskt läge kan lätt nås med kollektivtrafik. Med träd som växer i alla hörn av campus och den svala luften i Malang, verkligen är UB en mycket fräsch campus. Som en stad med utbildning, har Malang utvecklats snabbt. Detta verkar vara oskiljaktig från härlighet östra Java i det förflutna.

Idag är UB ett av de ledande universiteten i Indonesien med mer än 60.000 studenter i olika grader som sträcker sig från Diploma Program, kandidatexamen program, magisterprogram, doktorsexamen, och medicinska specialistprogrammet i 12 fakulteter, två fakultetsnivå program, ett yrkesprogram, och ett forskarutbildningen.

Platser

  • Malang

    Universitas Brawijaya Jl. Veteran Malang East Java, Indonesia , 65145, Malang

Frågor