Keystone logo
University of Northern Colorado

University of Northern Colorado

University of Northern Colorado

Introduktion

Från vår början som en State Normal School 1889 till vår nuvarande status som doktorand hög forskningsaktivitetsinstitution med program inom ett brett spektrum av områden har University of Northern Colorado en lång och rik tradition i förberedelserna för utbildningspersonal.

University of Northern Colorado College of Education and Behavioral Sciences (CEBS) är centrum för kompetens inom professionell förberedelse, forskning och globalt pedagogiskt ledarskap. Vi visar vårt engagemang för universitetets statligt uppdrag att förbereda utbildningspersonal, vi erbjuder högkvalitativa grund- och forskarutbildningsprogram på vårt huvudsakliga Greeley-campus, vårt Denver / Lowry-campus samt olika platser i hela staten och online. Till exempel använder Center for Urban Education i Denver innovativa strategier för att förbereda lärare i grundskolan, grundskolan och specialundervisningen för arbete i urbana klassrum.

Dessutom erbjuder flera centra och institut i högskolan, inklusive Tointon Institute for Educational Change, Bresnahan-Halstead Center och Teaching with Primary Resources professionella utvecklingsmöjligheter för P-12-skoladministratörer och lärarledare.

Platser

  • Greeley

    20th Street,501, 80639, Greeley

    Frågor