Keystone logo
Universidade de Ribeirão Preto 

Universidade de Ribeirão Preto 

Universidade de Ribeirão Preto 

Introduktion

Kvalitet Unaerp

• Första universitet i regionen Ribeirão Preto, som bygger på 1 Juni 1924 • Erkänd av MEC som University i December 1985. • Campus baserade i Ribeirão Preto campus och i Guaruja med grader, sven grader och högre teknik utbildning i klassrummet och distansinlärningsmetoder och undervisnings infrastruktur, forskning och laboratorier, utrustning, bibliotek och teknikresurser. • 500.000 samtal till samhället i mer än 30 uppsökande program, kliniker, laboratorier, sjukhus självt och på sjukhus, UPA och UBDS staden och regionen.

Mission

Ta fram och sprida kunskap för att främja och bidra till utvecklingen av individen och samhället, på grundval av etiska och kristna principer, med fri forskning, undervisning och innovation förlängning bibehållen ständig växelverkan med nationella och internationella sammanhang.

Historia

Den UNAERP - Högskolan i Ribeirão Preto var den första institutionen för högre utbildning i Ribeirão Preto regionen. Grundades i 1: a. Juni 1924 som Föreningens skola Pharmacia och Ribeirão Preto Dental School, en grupp idealistiska hälso- och sjukvårdspersonal, intellektuella och lärare, eftersom genomförandet var avsett att främja social, utbildningsmässiga och kulturella utveckling av så rika kaffe huvudstaden idag Huvud sockerrör Polo País.Daquele visionära inledande projekt, banan för UNAERP haft en stark tillväxt sedan slutet av 1950-talet, när professor Electro Bonini (1913-2011), tog över ledningen.

Organisationsstruktur

Administrationen vid universitetet i Ribeirão Preto består av enheter som är verksamma i integrerad, samordna all verksamhet i undervisning, forskning och utbyggnad. Är det högre rådet, förbundskansler, Dean, koncernchef, direktörer, samordnare och Collegiate.

Infrastruktur

Den Unaerp har två campus: campus högkvarter i Ribeirao Preto, installeras på Ribeirânia Quarter, och andra campus i Guaruja, grannskapet Cove. Campus planeras och utrustade med kliniker, laboratorier, bibliotek, klassrum, service och mötessalar, akademiska och förvaltningsområden för att stödja undervisning, forskning och utbyggnad, samt serviceområden, levande och fritid som möjliggör och kvalificera college livet.

Således, de som bor här är mer än akademisk infrastruktur, forskning och utbyggnad. Campus Ribeirão och Campus Guaruja planeras utrymmen och omsorg för att främja välfärden för tusentals människor som för transitering under hela året, eftersom förutom lärare, personal och studenter, gemenskapmedlemmar deltar också campus i sökning tjänster och bekvämligheter.

Platser

  • São Paulo

    São Paulo, Brasilien

Program

Frågor