Keystone logo
© Carrianna Field
Universidad Internacional de Valencia - Grados online

Universidad Internacional de Valencia - Grados online

Universidad Internacional de Valencia - Grados online

Introduktion

Den Valencia International University (VIU) Det är ett privat universitet med en internationell nätet erkänns av ministeriet för utbildning, kultur och idrott i Spanien.

Vår undervisning erbjudande består av officiella grader och herrar som expanderar varje år för att ge studenterna en komplett och uppdaterad baserat på utbildningsbehov av utbildningen marknaden.

Den viktigaste funktionen är att VIU är en online universitet vars verksamhet utvecklas genom en virtuell campus. Varje enhet med en Internetanslutning studenter från hela världen får realtid klass genom interaktiva videokonferenser som ger de bästa internationella experter. Under 2014-2015 International universitetet i Valencia fortsätter att bekräfta sin internationella kallelse och har mer än 2100 studenter från 35 länder.

UVI Online

början

Valencias International University uppdrag är att erbjuda studenterna möjlighet att förbättra sin utbildning oavsett deras särskilda omständigheter, helt eliminera barriärer av avstånd, plats eller scheman, tack vare användningen av ny teknik och deras metod för unika och innovativa undervisning.

Vår utbildningsmodell syftar till att återskapa alla funktioner i en verklig klass och eliminera eventuella hinder mellan elev och lärare, vilket ger en interaktiv utbildning där eleverna kan delta i klassrummet som om han var fysiskt närvarande.

De principer som flyttar Valencias International University är:

  • Engagemang för utbildning och student framgång.
  • Erbjudande grader, dubbla examina och magisterexamen som uppfyller utbildningskrav för närvarande efterfrågas av marknaden.
  • Konstant innovation inom undervisning och inlärningsmetoder.
  • Ge uppdaterat innehåll och kvalitet av undervisningsmaterial studenter.
  • Främjande av sysselsättning.
  • Vår undervisning erbjudande består av grader, dubbla examina och mästare som expanderar varje år för att ge studenterna en komplett och uppdaterad baserat på utbildningsbehov i utbildningsmarknaden.

Kvalitet

International University of Valencia främjar medverkan av lärare, utbildning för det tjugoförsta århundradet, kvalitetsmetoder och rörlighetsprogram, kontinuerlig bedömning student och analys av anställning av utexaminerade / AS.

Som en läroanstalt, gör det till ett tydligt engagemang för kvalitet och innovation, och använder den senaste tekniken, med det yttersta målet att säkerställa total kvalitet och kompetens av de värdepapper som erbjuds, vilket innebär att genomföra en strategi för systematisk, strukturerad och kontinuerlig ledning i linje med detta åtagande.

Intern kvalitetssäkringssystem för VIU är utformad med hänsyn till de principer som anges i revisionsprogrammet för den nationella myndigheten för kvalitetsbedömning och ackreditering (ANECA).

Dessutom har Bachelor och Master erbjuds utformats med hänsyn till de riktlinjer som fastställts av verifiering Program ANECA samt rekommendationer och riktlinjer som fastställts av ENQA (ENQA).

Slutligen är Valencia Region d'Avaluació i Prospectiva (AVAP) som ansvarar för övervakning och ackreditering av program som erbjuds av VIU.

Platser

  • Spain Online

    Calle Gorgos, nº 5 y 7 46021 Valencia (España), , Spain Online

Frågor