Keystone logo
University of Hawaii, Hilo

University of Hawaii, Hilo

University of Hawaii, Hilo

Introduktion

UH Hilo med en blick

University of Hawaii i Hilo är ett statligt universitet med en privat högskolestämning. Vi erbjuder små klassstorlekar, ett lågt förhållande mellan lärare och studenter och möjligheter till forskning och praktiskt lärande. Som ett offentligt universitet har University of Hawaii i Hilo en unik position i staten - och landet - genom att erbjuda en rigorös och engagerande läroplan till en överkomlig undervisningspris. Antagningskraven är måttligt selektiva, vilket ger studenter över genomsnittet möjlighet att njuta av fördelarna med en liten skolupplevelse. UH, Hilo är ackrediterat av ackrediteringskommissionen för högre högskolor och universitet vid Western Association of Schools and Colleges. <img class = " image-element " title = " " src = " https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/49/49427_waterfall-hikers-flipp.jpg " " />

Etablerade:

 • 1947 när UH Mānoa påbörjar Hilo -programmet
 • 1970 som University of Hawaii i Hilo

Roll: Public Liberal Arts and Science University of Hawaii

Kalender:

 • 2 terminer på 16-17 veckor vardera och
 • en fyra veckors intensiv sommarsession och
 • en sex veckors vanlig sommarpass

Anmälan: 4.043 Fakultet till studentkvot: 1:14 Genomsnittlig klassstorlek: 20

Campusstorlek:

 • 115 tunnland - Huvudcampus
 • 33 tunnland - University Village fas I (under utveckling)
 • 10 tunnland - Pacific Aquaculture and Coastal Resource Center
 • 110 tunnland - Panaʻewa gård
 • 163 tunnland - UH Hilo Science and Technology Park (Makai)
 • 324 tunnland - UH Hilo Science and Technology Park (Mauka)

Grader:

 • Bachelor of Arts (BA)
 • Bachelor of Science (BS)
 • Bachelor of Business Administration (BBA)
 • Bachelor of Science in Nursing (BSN)
 • Master of Arts (MA)
 • Master of Education (MEd)
 • Master of Science (MS)
 • Doktorsexamen (doktorsexamen)
 • Doctor of Nursing Practice (DNP)
 • Doctor of Pharmacy (Pharm.D.)

Majors:

 • 37 Grundutbildning
 • 8 Kandidatexamen
 • 4 doktorsexamen

Undervisning: Se sidan Undervisning och avgifter

De mest skiftande studenterna

År 2014 utsågs UH Hilo till den mest mångsidiga fyraåriga offentliga institutionen i landet av Chronicle of Higher Education.

Varför studenter väljer UH Hilo

På Hawai'i Island finns inspiration överallt; det är i land, himmel och hav, i människorna, vi träffas på skogsstigar, lokala marknader och i våra klassrum. University of Hawai'i Hilo, som är byggt på kustbackarna på världens största berg och centrerat i Stilla havet, utmanar och inspirerar våra studenter. Som universitetssamhälle hämtar vi vår inspiration från de människor vi kallar 'ohana' och ön som vi kallar hem.

Inspirerad av Āina

<img class = " image-element full-width " title = " " src = " https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/36/36324_2.png " " /> På Hawai'i känner vi landet, 'āina, upprätthåller oss. Jorden är mer än en resurs; Det är vår livskälla.Omgivet av en otrolig kombination av höga berg och djupt hav, frodig regnskog och torra lavafält, inspireras vi till att förstå vår värld genom djärvt lärdom och omsorg om vår miljö genom ett ansvarsfullt förhållande till vår levande jord och livssamhället som det upprätthåller.

Inspirerad av Discovery

<img class = " image-element full-width " title = " " src = " https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/36/36325_3.png " " /> Vårt öhem upptäcktes av modiga resare och deras arv inspirerar oss att följa efter deras dubbelskaliga kanoter . En UH Hilo utbildning är utformad för upptäckt: från havsstjärnor till supernovor, vårt fokus på praktiskt lärande gör att våra studenter och expertfakulteter kan upptäcka världen tillsammans. Forskning inom området, praktikplatser med lokala företag och organisationer, små klasser storlekar som uppmuntrar till ärligt utbyte av idéer, och våra universitetsstödda utbytesprogram samlas alla för att inspirera våra studenter att upptäcka sina talanger och passioner genom att utforska världen.

Inspirerad av innovation

<img class = " image-element full-width " title = " " src = " https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/36/36326_4.png " " /> Genom att odla kreativitet, kritiskt tänkande och kulturell förståelse förbereder vi akademiker som är redo att ta itu med 2000-talets utmaningar och flytta världen framåt. Oavsett om våra studenter återställer inhemska skogar, förbättrar hälsan i vårt lokalsamhälle, komponerar kraftfulla berättelser eller utformar en säker landning för det första bemannade uppdraget till Mars, tar de inspiration från århundraden av innovation för att formulera kreativa lösningar som är rotade i den hårt förvärvade visdomen hos dem som kom före.

Inspirerad av varandra

<img class = " image-element full-width " title = " " src = " https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/36/36327_1.png " " /> Hawaiis unika arv väver samman ett kulturliv som hedrar vår gemensamma mänsklighet och utmanar oss att lära av varandra och se världen genom en annan lins. Våra dynamiska program och livliga läge drar studenter från hela Hawaii, Stilla havet och världen och skapar akademiska och sociala möjligheter på UH Hilo som inte finns någon annanstans på jorden.

Inspirerad av dig

<img class = " image-element full-width " title = " " src = " https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/36/36328_5.png " " /> När det handlar om det finns vi för att förbereda våra elever för att stärka sina liv och förändra världen, och du är vår största inspiration. Djupt engagerad i att skapa den möjligheten, UH Hilo leder högre utbildning in i framtiden genom att tillhandahålla en rigorös bostadshögskoleupplevelse inom räckhåll. Med den mest prisvärda undervisningstalen i staten och 45 miljoner dollar delas ut årligen i ekonomiskt bistånd och stipendier strävar vi efter att bryta ner hinder för högre utbildning och öppna möjligheterna. Vid University of Hawai'i Hilo hittar vi vår inspiration i det unika samhället och den fantastiska miljö som omger oss varje dag. Om det någonsin funnits en plats att inspireras på, det här är det. Gå med oss och hitta det som inspirerar dig.

Platser

 • Hilo

  University of Hawaiʻi at Hilo 200 W. Kāwili St., , HI 96720-4091, Hilo

Frågor